Certificering i Intelligent Mad med Louise Bruun Efterår 2021

Certificering i Intelligent Mad med Louise Bruun

Opstart d. 14-15/10 2021

En 3-måneders uddannelse i mine unikke principper omkring intelligent mad og bevægelse

Kontakt mig med datoer i 2022

Om uddannelsen

Uddannelsens fokusområde er optimal ernæring, og giver dig mulighed for at tilegne dig indgående viden om hvordan du kan forebygge og afhjælpe/helbrede en lang række livsstilssygdomme gennem intelligent mad. Dette uanset om du tager uddannelsen af personlige årsager, eller om du påtænker at bruge uddannelsen i dit arbejde som farmakonom, sygeplejerske, fysioterapeut, jordemoder, personlig træner, fitness-instruktør eller lignende.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.

 Hvad får du ud af certificerings-uddannelsen

 

Uddannelsen vil give dig mulighed for at

 


Uddannelsens forløb

Uddannelsen består af 4 moduler á 2 dage. Plus eksamen.

Hvert modul har sit eget fokus som fx inflammation, fordøjelsen, organuret, hormoner og søvn – med maden som omdrejningspunkt.

Mellem modulerne arbejder du hjemme med fokuspunkter (fordøjelsen, hormoner, inflammationer, faste etc) og hjemmeopgaver (cases, udvikling af måltider, madprogrammer etc.) med særlige sigter, for at dygtiggøre dig og som vil fylde dig med viden og personlig såvel som faglig udvikling.

Mit håndplukkede hold af gæsteundervisere, læge og forfatter, Tobias Schmidt Hansen, samt psykoterapeut og coach, Dorte Helene Dam, vil bidrage med indlæg  på uddannelsen for at skabe dynamik og give dig en bredere viden.

Du får på uddannelsen adgang til digital platform med grundigt undervisningsmateriale, 2 af mine bøger samt mulighed for at købe et udvalg af mine øvrige udgivelser med 15 % rabat.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af en skriftlig casebaseret eksamensopgave.

Du vil efter uddannelsen modtage et certifikat ved bestået mundtlig eksamen (og bestået skriftlig opgave).

 

Moduloversigt/undervisningsdage

Modul 1 d. 14-15/10 2021 
Louises filosofi: Det selvhelbredende menneske, antiinflammatorisk livsstil. tallerkenmodellen og journalarbejde.

Modul 2 d. 11–12/11 2021
Fordøjelsen og den antiinflammatoriske livsstil. Vaner, mønstre og implementering af nye vaner. 

Modul 3 d. 9–10/12 2021
Stress og binyretræthed. Stofstiftet. Hormoner. 

Modul 4 d. 6–7/1 2022 
Praktisk køkkenøvelse. Søvn og hjernen. 

Tidsrum/dage
Kl. 08.30-15.30 (torsdag og fredag).

Eksamen (mundtlig)    
Mandag d. 17. eller tirsdag d. 18. januar 2022. 

Forud for mundtlig eksamen afleveres en skriftlig case-baseret opgave (afleveringsdato følger).

Louise Bruuns Akademi forbeholder sig ret til at ændre i modulbeskrivelsen samt de oplyste gæsteundervisere. Jf. i øvrigt information i forhold til de foreløbige undervisningsdatoer under "Det med småt". 


Uddannelsessted

Uddannelsen afholdes i iLundens store, højloftede og lyse lokaler på Charlottenlund Travbane. Smuk beliggehed kun 5 min. gang fra Øresund og Charlottenlund skov.


Adresse & parkeringsforhold

Adressen er iLunden på Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund. 

Der er masser af gratis og ubegrænset parkering lige foran indgangen (kør næsten helt ”ind på travbanen”).

 

Pris og betaling

Uddannelsens pris er 14.495 kr.

Betalingen afvikles på følgende måde*:
Tilmeldingsgebyr: 4.495 kr. Indbetales ved tilmelding (sikrer dig en plads). 

Rate 1: 5.000 kr. Betales senest d. 1. oktober 2021.

Rate 2: 5.000 kr. Betales senest d. 1. januar 2022.

Kontakt os hvis du har brug for en ekstra rate.

Bankoplysninger
Nordea Bank
Reg. nr.: 2148
Konto nr.: 8983926852 
 

Det med småt

Såfremt det pga. en Corona-nedlukning/ændring af restriktioner alligevel ikke er muligt at afholde uddannelsen på de ovenfor planlagte datoer, vil de enkelte moduler blive afholdt, så snart det er sundhedsmæssigt forsvarligt.

Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ved framelding i op til 8 uger inden uddannelses opstart. Fra 8 uger før uddannelsesopstart og frem er din tilmelding til uddannelsen er bindende.

Der serveres udvalgte urtetheer og vand ad libitum. Frokost er for egen regning - mere information om den fælles frokostordning, som er en del af uddannelsen følger.

 


Tilmelding til uddannelsen 

Skriv til sanne@louisebruun.dk angående tilmelding.

Bemærk at din plads på uddannelsen først er sikret, når din overførsel af tilmeldingsgebyr er modtaget på vores konto og du har modtaget en bekræftelse pr. mail.
 

Spørgsmål om uddannelsen 

Spørgsmål angående indholdet i uddannelsen – skriv til Louise på info@louisebruun.dk.

Spørgsmål angående alt det praktiske omkring uddannelsen - skriv til Sanne
sanne@louisebruun.dk.


Kontakt mig med nye datoer i 2022 

Skriv dig op på min interesseliste, hvis du vil kontaktes automatisk med nye datoer.
 

Dét siger tidligere kursister om uddannelsen: 

“Jeg har beskæftiget mig med sundhed og velvære i en række år. Da jeg faldt over Louise Bruuns uddannelse, vidste jeg, at jeg havde fundet noget rigtigt, aktuelt og brugbart.  

Uddannelsen er et semi-holistisk studie i helbred og sundhed med fokus på den gode mad, der heler, balancerer, gavner og glæder.  

Louise er en pioner på sundhedsområdet, og har en stor viden som, hun deler og diskuterer. Undervisningen var altid givende, inspirerende og lærerig, og jeg oplevede Louise som en glad, dedikeret, sjov og kærlig underviser.  

Jeg følte altid en god energi og en stor glæde efter Louises timer. Både pga. Louise, hendes team, de skønne gæsteundervisere og al den spændende nye viden, vi fik, men også pga. den positive energi og imødekommende stemning, der opstod blandt os studerende.  

Det har uden tvivl gjort en forskel for mig at deltage, personligt og såvel som fagligt.” 

- Eva Gordon, sundhedscoach.
 

“Min oplevelse med uddannelsen, har vendt mit liv i en positiv og sundere retning. Det har været en fantastisk rejse.  

Jeg havde længe drømt om at gøre en forskel for mig selv og min familie. Min travle hverdag, havde givet mig en delvis usund livsstil. 

En af de bedre oplevelser, var at vi sammen med Louise afprøvede det teoretiske indhold på egen krop, så vi oplevede hvordan det virkede.  

For første gang i mange år, har jeg en anden lethed i kroppen. Oplevelsen af hvor lidt der skal til for at ændre til den gode livsstil, er overraskende nem, ikke kun for mig, men hele min familie.”  

- Karin Schmehl Højris.
  

”Louises måde at undervise på er super inspirerende og motiverende. Hun er meget direkte og visuel, og samtidig gør hun det underholdende - og du vil hele tiden gerne lære mere. Louise er utrolig givende, både som underviser og person, med hendes baggrund af uddannelser og viden. Hun er meget tilstede, når hun underviser og giver utrolig meget af sig selv. 

Igennem dette forløb/min uddannelse er jeg blevet meget mere bevidst og klogere på, hvor vigtigt det er med de rette og økologiske mad- og råvarer, og hvilken utrolig virkende effekt de har på vores velvære og sundhed. Jeg glæder mig til at bruge det jeg har lært til at hjælpe mig selv og andre til et sundere og bedre liv.” 

- Dorte Mårtensson.

Om Louise Bruun

Louise Bruun er uddannet personlig træner og ernæringsterapeut ved CET. Igennem sit arbejde som personlig træner og ernæringsterapeut har Louise i de seneste 15 år hjulpet i 1000-vis af mennesker – mennesker som typisk har været igennem en lang række forløb i det traditionelle sundhedssystem, uden den ønskede effekt.

”Jeg har i gennem årene hjulpet rigtig, rigtig mange mennesker. I begyndelsen var det typisk mennesker, som gerne ville af med nogle af de overflødige kilo. Jeg erfarede tidligt, at mine klienter gennem den rigtige træning og ved at spise rigtigt, udover at tabe sig, oplevede markante forbedringer ift. fx deres gigtsmerter, deres fordøjelse, deres hormonelle ubalancer, deres hovedpine, deres smerte i kroppen (inflammationer) mm.

Jeg har f.eks. set mennesker, der har været helt nede med inflammationer, stress og depression, som kommer ovenpå igen - tilbage til livet, bare ved at spise den gode intelligente mad og ved at bevæge sig rigtigt.”Louise Bruun har med udgangspunkt i sine omfattende praktiske erfaringer sammenholdt med den nyeste forskning indenfor ernæring og bevægelse, udviklet principperne bag ”Intelligent mad og bevægelse”. 

Louise Bruun ser det som sin vigtigste opgave, at udbrede sin viden om ”intelligent mad og bevægelse”, der gør os sunde og raske, og dermed for at hjælpe til med at forebygge og afhjælpe/helbrede en lang række livsstilssygdomme.

Louise Bruun er forfatter til 10 (snart 11) bøger – bl.a. bestselleren ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”.

Louise Bruun har været anvendt som ekspert i flere TV-programmer, bl.a. i ”En kur der du’r” på TV2, Go’ Aften Danmark, Madmagasinet og flere temalørdage på DR.

Louise en efterspurgt foredragsholder og virksomhedskonsulent. Som virksomhedskonsulent har Louise bl.a. arbejdet med forandringsforløb med fokus på intelligent mad og bevægelse i en lang række mellemstore og store virksomheder, heriblandt i 3Mobil, Ørsted (Tidl. Dong), Spies og Maersk.

Med sin lancering er af det første online forløb "28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse" i 2019, har hun nu hjulpet mere end 7.000 deltagere til at finde frem til den bedste udgave af dem selv – til at blive sundere og stærkere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt.