Antiinflammatoriske forløb Taarbæk - Opstart januar 2019

Antiinflammatoriske 7 ugers forløb opstart uge 2 - 2019 

JANUAR 2019

Outdoor – Taarbæk/Dyrehaven – 7 gange

 

Onsdage kl. 08.30-09.30. Opstart 9/1

Onsdage kl. 09.40-10.40. Opstart 9/1

Søndage kl. 09.00-10.00. Opstart 13/1 - FÅ PLADSER TILBAGE

Søndage kl. 10.10-11.10. Opstart 13/1 - UDSOLGT

 

Så er der flere antiinflammatoriske træningsforløb på vej med alt fra mobilitet, styrke, bevægelighed og puls.

Mit 7 ugers forløb har ugentlige udfordringer og træning, der på alle måder bygger dig op og ikke på nogen måder er belastende. 

Som udgangspunkt træner vi udenfor, men er vejret dårligt rykker vi naturligvis indenfor.  

Du kan vælge imellem 4 hold - 2 om onsdagen og 2 om søndagen. Bemærk at det tidlige hold om søndagen (9.00 - 10.00), som noget nyt, er forbeholdt deltagere, som klar på træne med lidt højere puls/intensitet. 

Du modtager madplaner/inspiration pr. e-mail og de før omtalte udfordringer handler om mad og urter og i det hele taget at støtte op om dit helbred! 

 

Alt det her får du

 

Det siger tidligere deltagere:

"Jeg fulgte alle udfordringerne, kosten og alle øvelser, og min krop ændrede sig på vildeste vis." - Jannie

"Dertil kommer (efter 7 uger) et vægttab på 5 kg og 10 cm mindre om taljen!” - Susan

 "TAK for inspiration og en vild øjenåbner for mig ift. hvad kost og mindset kan gøre ved kroppen." - Annika

"...jeg oplevede også at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave, blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad." - Susan

 

Nederst på siden kan du læse ovenstående deltageres udtalelser i deres fulde længde.

 

Pris, tidspunkter og datoer:

Forløbet koster 1.500 kr.

 

Onsdage kl. 08.30 - 09.30 

Den 9/1, 16/01, 23/1, 30/1, 20/2, 27/2 og den 6/3

TILMELD DIG HER

 

Onsdage kl. 09.40 - 10.40 

Den 9/1, 16/01, 23/1, 30/1, 20/2, 27/2 og den 6/3

TILMELD DIG HER

 

Søndage kl. 09.00 - 10.00 - HØJ PULS/FOR ØVEDE - KUN FÅ PLADSER TILBAGE

Den 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 24/2, 3/3 og den 10/3

TILMELD DIG HER

 

Søndage 10.10 - 11.10 - UDSOLGT

Den 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 24/2, 3/3 og den 10/3

TILMELD DIG HER

 

Mødested 

Vi mødes på P-pladsen ved Springforbivej ved Dyrehaven i Klampenborg (med mindre andet er aftalt)

 

Evt. spørgsmål

 

Alle niveauer, kvinder og mænd, er velkomne! 

 

Venteliste 

Skriv dig op på venteliste i forbindelse med eventuelle afbud samt nye hold på hello@louisebruun.dk

 

Læs herunder hvad tidligere forløbsdeltagerne har fået ud af deltage på mine antiinflammatoriske forløb. 

 

Fra Jannie

”Da jeg mødte op på platformen d. 20. august, var det med stor spænding, og vildt ondt i min ryg som trak om i maven, lidt energi, meget let søvn med mange afbrydelser og åbenbart en skidt fordøjelse. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne gennemføre dagens træning på platformen med mine rygsmerter og min oplevelse af lille styrke i min krop.
Jeg har altid trænet og løbet meget, men for tre år fik jeg et akut atack i en hælspore, som jeg havde overhørt og lystigt løbet videre på, hvilket resulterede i et akut løbestop - og i kølvandet af den begyndte mine rygproblemer.
Den morgen på platformen ændrede alt. Jeg oplevede rigtig nok, at min krop ikke var særlig stærk, men da jeg gik fra dig den morgen, var min krop og sjæl høj på lykke - dog lidt bævrende i min gang op ad trapperne fra platformen. Og jeg besluttede, at jeg ville gå all in på alt hvad du anbefalede.

Det blev den vildeste og skønneste rejse. Jeg fulgte alle udfordringerne, kosten og alle øvelser, og min krop ændrede sig på vildeste vis. Jeg oplevede hurtigt min energi stige, min søvn blev dybere og uden mange afbrydelser og smerterne i min ryg gik fra 100% ondt til 20%. Min fordøjelse ændrede sig vildt og min vægt faldt hurtigt - og det uden alle de tunge kød, proteiner som jeg førhen har spist mig slank i. Faktisk spiser jeg og min familie meget lidt kød, og når jeg gør er det kylling og fisk. Meget plantebaseret kost, og periodiske faster er nu implementeret som en let og naturlig del af mit liv. Træning hver morgen, og lange gåture og som noget helt nyt små løbeture og træning sammen med veninder på stranden. Det er som at møde mig selv igen i en ny, gladere og stærkere udgave. Det blev til 9 cm. mindre omkring maven på de 7 uger, og i skrivende stund er det blevet til 11 cm. Louise jeg er dig dybt taknemmelig for din vilde inspiration og fantastiske guiden - vi ses forhåbentlig til foråret til endnu et af dine skønne forløb på platformen.

 

Fra Annika

"Kære Louise, TAK for et fantastisk forløb på hold 4 de sidste måneder. Jeg fik forløbet i julegave af min mand efter et par år med virkelig træg mave efter et længerevarende stressforløb for et par år siden. Jeg tænkte, at det hele lød lidt "hokus-pokus", men gik ind til forløbet med åbent sind. Jeg må bare sige, at der er intet "hokus-pokus" over de resultater jeg har opnået siden jeg startede i januar: jeg har ikke længere forstoppelse på samme måde, jeg har mere energi i løbet af dagen pga. et stabilt blodsukker og jeg sover bedre end jeg har gjort i flere år. TAK for inspiration og en vild øjenåbner for mig ift. hvad kost og mindset kan gøre ved kroppen."

 

Fra Susan

”Jeg har været meget glad for Louises anti-inflammatoriske forløb. De ugentlige tjek-ins har været meget motiverende. Og så har det givet resultater! Mest bemærkelsesværdigt og overraskende var at jeg efter bare to uger slap af med de lændesmerter, der har plaget mig i mere end et halvt år, og som jeg ikke har været i stand til at træne væk. Men jeg oplevede også at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave, blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad. Dertil kommer (efter 7 uger) et vægttab på 5 kg og 10 cm mindre om taljen!”

  

Fra Pernille

”Kære Louise - tak for skøn træning, gode ord og fantastisk energi i søndags. Du er bare en bombe af alt det gode! Det har været så dejligt at være ude, komme igennem hele sin krop, prøve udfordringerne af og lære sig selv bedre at kende. Hvad virker for mig? Hvad er godt? Etc. etc. En større kropsbevidsthed i det hele taget, fordi så meget hele tiden foregår oppe i vores hoveder. Det er SÅ nødvendigt at få kroppen - og sjælen - mere med i vores liv. Og så er der maden. Vores naturlige helbredende kilde til at komme så meget til livs. Masser af grønt, lette proteiner og vand skal der til. Så ligetil og dog så svært nogen gange!!Tak for inspirationen og gejsten. Tak for opskrifter og yoga burbies. Tak for gode stræk og ømme baller. Tak for grin og Vita Biosa shots.”