Fysisk forløb: Antiinflammatorisk outdoor forløb august 2019

ANTIINFLAMMATORISK OUTDOOR FORLØB

Opstart d. 26 eller 28. august 2019

7 ugers forløb - for dig, som vil give din krop masser af

intelligent mad og bevægelse og kickstarte din

nye antiinflammatoriske livsstil.

Forløb i en lukket gruppe

På mit antiinflammatoriske 7 ugers forløb, som byder på masser af intelligent mad og bevægelse, får du inspiration til en ny antiinflammatorisk livsstil. Vi mødes en gang ugentlig til træning i naturen, der på alle måder bygger dig op og ikke på nogen måder er belastende. Du modtager en inspirationsmail til mad, og hele vejen under forløbet får du en ugentlig udfordring, som handler om mad og urter og i det hele taget vil støtte op om dit helbred! 


Fysisk forløb indeholder


Vælg mellem mandags- eller onsdagshold
(fysisk forløb)

Mandage kl. 16.30-17.30. Opstart 26/8 (FÅ LEDIGE PLADSER)
HØJ PULS/FORBEHOLDT ØVEDE
Tilmeld dig her

Mandage kl. 17.40-18.40. Opstart 26/8 (UDSOLGT) 

Onsdage kl. 08.30-09.30. Opstart 28/8
Tilmeld dig her

Onsdage kl. 09.40-10.40. Opstart 28/8
Tilmeld dig her

Praktiske oplysninger

Alle niveauer, kvinder og mænd, er velkomne!

Pris


7 ugers antiinflammatorisk forløb koster 1.500 kr.

Mødested  

Vi mødes på P-pladsen ved Springforbivej ved Dyrehaven i Klampenborg (med mindre andet er aftalt). Der er gode parkeringsmuligheder. Træningen foregår i den smukke natur i Dyrehaven samt ved havet.  
 

Det siger tidligere deltagere på mit 7 ugers outdoor forløb

"Louises udstråling, nærhed, humor og engagement er enormt inspirerende – så jeg skal helt sikkert på flere antiinflammatoriske forløb.” - Susanne

"Jeg fulgte alle udfordringerne, kosten og alle øvelser, og min krop ændrede sig på vildeste vis."
 - Jannie

 "TAK for inspiration og en vild øjenåbner for mig ift. hvad kost og mindset kan gøre ved kroppen." - Annika

"...Jeg oplevede også at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave, blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad." - Susan 

Nederst på siden kan du læse ovenstående deltageres udtalelser i deres fulde længde.

NYHED: FÅ HELE PAKKEN

Nu har du også mulighed for at deltage i online forløb sideløbende med dit fysiske forløb:

Hvad vil det sige? 

Det vil sige, at du kan tilkøbe mit nyudviklede 28 dagesantiinflammatoriske ONLINE forløb med Kick Off samtidig som mit kommende outdoor forløb for kun 1.995 kr inkl. fysisk antiinflammatorisk 7 ugers forløb!

Hvem kan deltage? Alle uanset erfaringsniveau.

28 dages intens læring om antiinflammatorisk mad og bevægelse, som du kan supplere op med dit fysiske outdoor forløb.

Jeg giver dig en lang række værktøjer til at opnå en øget kropsbevidsthed og til at kunne navigere og træffe de mest hensigtsmæssige valg inden for mad og bevægelse, i en ofte travl hverdag. Vi gør det sammen, jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook.

 
Alt dette får du ved tilkøb af antiinflammatorisk ONLINE forløb:

  • Alt som nævnt i det fysiske antiinflammatoriske 7 ugers forløb

  • En E-bog om grundprincipperne bag intelligent mad og bevægelse: De lækreste opskrifter og forslag til 28 dages madplaner, tips til foodprepping og basislager i køkkenet mv. samt en introduktion til intelligent bevægelse

  • Video-trænings-programmer med Louise: Opvarmnings-, styrketrænings- og strækprogram, som du kan lave derhjemme, i naturen, på jobbet eller når du er på farten

  • Adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af dine ”med-ONLINE forløbsdeltagere”

  • Mulighed for at monitorere din udvikling indenfor fordøjelse, søvn, hormonbalance, smerter i led samt aktivitetsniveau 

 
Drømmer du om et quickfix til en “perfekt krop” eller fanatiske udrensninger?

- så må jeg desværre skuffe dig. 

Ønsker du derimod at lytte til din krop og sinds behov? At navigere og træffe hensigtsmæssige valg inden for mad og bevægelse i en travl hverdag? Så er du kommet til rette sted. 

Det er mit håb, at jeg vil kunne lære mange flere mennesker, hvad vores krop fra naturens side er i stand til at gøre – bare ved, at vi spiser og bevæger os intelligent! Mit udgangspunkt er aldrig et ensidigt fokus på vægttab, men derimod er mit fokus på et stærkt og velfungerende helbred.

Vælg mellem mandags- eller  onsdagshold
(Fysisk forløb+ONLINE forløb)

Mandage kl. 16.30-17.30. Opstart 26/8 (FÅ LEDIGE PLADSER)

HØJ PULS/FORBEHOLDT ØVEDE
Tilmeld dig her

Mandage kl. 17.40-18.40. Opstart 26/8 (UDSOLGT)

Onsdage kl. 08.30-09.30. Opstart 28/8
Tilmeld dig her

Onsdage kl. 09.40-10.40. Opstart 28/8
Tilmeld dig her

 

Læs alt om mit ONLINE forløb her

 

 Det sker efter din tilmelding (gælder både fysisk forløb og ONLINE forløb):


Spørgsmål

Skriv til sanne@louisebruun.dk.


Jeg vil gerne skrives på venteliste 

Skriv dig op på venteliste i forbindelse med eventuelle afbud på august forløbet på sanne@louisebruun.dk.

 

Vil du gerne være en af de første, der får besked næste gang jeg afholder mine fysiske antiinflammatoriske forløb? 

  

Læs herunder hvad tidligere forløbsdeltagerne har fået ud af deltage på mine antiinflammatoriske forløb: 

Fra Susanne

”Selvom jeg altid har levet relativ sundt, har jeg fået en langt større kropsbevidsthed efter Louises antiinflammatoriske forløb. Louise har givet mig masser af inspiration til at fortsætte den antiinflammatoriske livsstil. Forløbet rykker ved ens grænser, og nogle af de ugentlige udfordringer satte mig også på prøve. Men, jeg opdagede, at det faktisk ikke var så svært at slippe de dårlige vaner. Louises udstråling, nærhed, humor og engagement er enormt inspirerende – så jeg skal helt sikkert på flere antiinflammatoriske forløb.”


Fra Jannie

”Da jeg mødte op på platformen d. 20. august, var det med stor spænding, og vildt ondt i min ryg som trak om i maven, lidt energi, meget let søvn med mange afbrydelser og åbenbart en skidt fordøjelse. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne gennemføre dagens træning på platformen med mine rygsmerter og min oplevelse af lille styrke i min krop.Jeg har altid trænet og løbet meget, men for tre år fik jeg et akut atack i en hælspore, som jeg havde overhørt og lystigt løbet videre på, hvilket resulterede i et akut løbestop - og i kølvandet af den begyndte mine rygproblemer. Den morgen på platformen ændrede alt. Jeg oplevede rigtig nok, at min krop ikke var særlig stærk, men da jeg gik fra dig den morgen, var min krop og sjæl høj på lykke - dog lidt bævrende i min gang op ad trapperne fra platformen. Og jeg besluttede, at jeg ville gå all in på alt hvad du anbefalede.

Det blev den vildeste og skønneste rejse. Jeg fulgte alle udfordringerne, kosten og alle øvelser, og min krop ændrede sig på vildeste vis. Jeg oplevede hurtigt min energi stige, min søvn blev dybere og uden mange afbrydelser og smerterne i min ryg gik fra 100% ondt til 20%. Min fordøjelse ændrede sig vildt og min vægt faldt hurtigt - og det uden alle de tunge kød, proteiner som jeg førhen har spist mig slank i. Faktisk spiser jeg og min familie meget lidt kød, og når jeg gør er det kylling og fisk. Meget plantebaseret kost, og periodiske faster er nu implementeret som en let og naturlig del af mit liv. Træning hver morgen, og lange gåture og som noget helt nyt små løbeture og træning sammen med veninder på stranden. Det er som at møde mig selv igen i en ny, gladere og stærkere udgave. Det blev til 9 cm. mindre omkring maven på de 7 uger, og i skrivende stund er det blevet til 11 cm. Louise jeg er dig dybt taknemmelig for din vilde inspiration og fantastiske guiden - vi ses forhåbentlig til foråret til endnu et af dine skønne forløb på platformen.

 

Fra Annika

"Kære Louise, TAK for et fantastisk forløb på hold 4 de sidste måneder. Jeg fik forløbet i julegave af min mand efter et par år med virkelig træg mave efter et længerevarende stressforløb for et par år siden. Jeg tænkte, at det hele lød lidt "hokus-pokus", men gik ind til forløbet med åbent sind. Jeg må bare sige, at der er intet "hokus-pokus" over de resultater jeg har opnået siden jeg startede i januar: jeg har ikke længere forstoppelse på samme måde, jeg har mere energi i løbet af dagen pga. et stabilt blodsukker og jeg sover bedre end jeg har gjort i flere år. TAK for inspiration og en vild øjenåbner for mig ift. hvad kost og mindset kan gøre ved kroppen."

 

Fra Susan

”Jeg har været meget glad for Louises anti-inflammatoriske forløb. De ugentlige tjek-ins har været meget motiverende. Og så har det givet resultater! Mest bemærkelsesværdigt og overraskende var at jeg efter bare to uger slap af med de lændesmerter, der har plaget mig i mere end et halvt år, og som jeg ikke har været i stand til at træne væk. Men jeg oplevede også at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave, blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad.”

  

Fra Pernille

”Kære Louise - tak for skøn træning, gode ord og fantastisk energi i søndags. Du er bare en bombe af alt det gode! Det har været så dejligt at være ude, komme igennem hele sin krop, prøve udfordringerne af og lære sig selv bedre at kende. Hvad virker for mig? Hvad er godt? Etc. etc. En større kropsbevidsthed i det hele taget, fordi så meget hele tiden foregår oppe i vores hoveder. Det er SÅ nødvendigt at få kroppen - og sjælen - mere med i vores liv. Og så er der maden. Vores naturlige helbredende kilde til at komme så meget til livs. Masser af grønt, lette proteiner og vand skal der til. Så ligetil og dog så svært nogen gange!!Tak for inspirationen og gejsten. Tak for opskrifter og yoga burbies. Tak for gode stræk og ømme baller. Tak for grin og Vita Biosa shots.”