Online forløb: 8 uger med antiinflammatorisk mad og bevægelse - Kick off d. 3. januar 2022 - pris 1.195 kr.

8-ugers antiinflammatorisk forløb med Louise Bruun

Spis og bevæg dig til et stærkt helbred

På mit 8 ugers online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse ændrer vi din livsstil i et roligt tempo 

KICK OFF D. 3/1 2022

Så har jeg udviklet et antiinflammatorisk online forløb, som er noget for dig – 8 uger med antiinflammatorisk mad og bevægelse.  

Jeg er med dig hele vejen med daglig støtte sammen med de andre deltagere. Vi gør det sammen. 

Mit 8-ugers antiinflammatoriske online forløb er en udbygning af mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb. Den helt store forskel, er at du på mit 8 ugers forløb, vil du have mig helt tæt på i 8 uger. Du vil have meget bedre tid til at vænne dig til dine nye vaner og få din nye livsstil helt ind under huden. 

Forløbet indledes med 1 uges daglige mails og forberedelse, så du kommer bedst muligt fra start. 

Derudover vil der selvfølgelig også være nye emner som f.eks. vejrtrækning, meditation og balancetræning samt masser af nye udfordringer i form af fx periodisk faste og en (frivillig) vegansk madplan til én uge. Endelig vil også den “Intelligente bevægelse” fylde meget mere.     

Jeg vil tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og motiverende træning. Jeg vil hjælpe dig med at få et stærkt helbred samtidig med, at du slipper af med det inflammatoriske fedt omkring taljen og omkring dine indre organer.

Jeg har de sidste 20 år hjulpet tusindevis af kvinder og mænd med at få dem til at føle sig bedre tilpas end nogensinde i deres kroppe – til at blive gladere, stærkere, få mere energi og mindske smerter – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Det jeg kalder intelligent mad og bevægelse. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig. 

TILMELD MIG NU


Antiinflammatorisk livsstil er nemlig sund logik – ikke kompliceret videnskab

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende, budskaber. Det skal det ikke være. 

Gennem de 8 uger vil jeg på en simpel og overskuelig måde guide dig til, at spise en masse naturlig og velsmagende mad – velsmagende mad som bygger dit immunforsvar og dit helbred op. Og du skal hverken måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 8 uger vil jeg også hjælpe dig med at få mere træning og bevægelse ind i din hverdag. Træning og bevægelse er simpelthen så vigtig for din krop og dit helbred, og jeg vil igennem forløbets 8 uger inspirere dig til, hvordan du kan gøre træning og bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag. 

Det er mit mål, i løbet af de 8 uger forløbet varer at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden – at den antiinflammatoriske livsstil bliver DIN nye livsstil, og at det efter forløbet bliver helt naturligt for dig, at tilvælge alle de ting, der bygger din krop og dit helbred op. Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere. 

Det siger nogle af mine mere end 7.000 forløbsdeltagere, der tidligere har været på mine antiinflammatoriske online forløb:

Min konklusion: "Antiinflammatorisk kost er super godt, når man lever med senfølger af kræft, så det vil jeg helt klart blive ved med. En stor tak til dig, Louise. Og mange tak til alle jer i FB-gruppen. Det har været skønt at have dette fællesskab her til opstart på vores nye livsstil”. Janni, 40 år. 

“Det er helt vildt - mit blodsukker er totalt i balance”. Anonym.

”Mit kolesteroltal er blevet normalt. Og min irritation i tarmen (divertikel sygdom) er nu fuldstændig i ro og infektionstallet normalt. Jeg har tabt 12 kg og smidt fedt i form af 14 cm”. Mogens 62 år.

”Har virkelig nydt dette forløb. Jeg har fået det meget bedre fysisk. Mine fingre er mindre stive, jeg kan bukke dem helt igen. Smerterne i hoften er væk, så den dybe squat er ingen sag mere. Og jeg sover hele natten”. Anonym.  

"Januar har ikke været så lang og mørk som den plejer- mere grøn og mere frisk. Jeg har minus 5 cm i taljen - men bedst af alt - jeg har ikke ligget vågen om natten, siden jeg har indført yoga mellem 21-22. Jeg har vågnet op, men faldet i søvn igen. Det har hjulpet mig. Tusinde tak". Benthe, 44 år.

”Mit blodtryk var for en måned siden 154/105, i går 137/85!! Ingen oppustet mave, vægttab til både min mand og jeg”. Anonym.

”Jeg er nu trappet helt ud af hormonbehandling, og det går fint. Gynækologen er vildt begejstret, og roser livsstilsændringen, og taler kun for. Vægttab på 6 kg og 12 cm fordelt på mave, ben og arme. Og nu masser af motion uden træthed, ømhed i muskler og led”. Jette, 55 år.

”Det er imponerende, hvad man kan nå på en lille måned. Jeg syntes jeg spiste ok sundt i forvejen, men først efter dette forløb er det lykkedes mig at komme af med de lidt for mange kopper kaffe, det søde til kaffen og småspiseriet. Men bedst af alt så har jeg fået nedsat min blodtryksmedicin og den daglige dosis af antihistamin, jeg har taget for angioødem”. Anonym.

Jeg har pakket forløbet, så du får max værdi.

Du får bl.a.:

Din investering

GÅ TIL TILMELDING

Hvad sker der efter din tilmelding?

Kommende 8 ugers online forløb
Hvis du gerne vil kontaktes automatisk med dato for mit næste "8 ugers antiinflammatoriske online forløb, kan du skrive dig op på vores interesseliste

KONTAKT MIG AUTOMATISK MED NYE DATOER. 

Har du spørgsmål til online forløbet?

Skriv til sanne@louisebruun.dk.