8 ugers online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse - LUKKET FOR TILMELDING

Kickstart 2022 med en livsstilsændring, og find frem til den bedste udgave af dig selv. 

8 ugers online forløb - Kick off d. 3. januar 2022 - pris 1.195 kr.

Byg en stærk krop og et sundt helbred med den antiinflammatoriske livsstil.

LUKKET FOR TILMELDING - KONTAKT MIG MED NYE DATOER
 


 

TILMELD MIG NU


Vil du også gerne passe bedre på dig selv og dit helbred?

Drømmer du også om at passe bedre på dig selv og på dit helbred? Drømmer du også om at bygge en stærk krop og et modstandsdygtigt immunforsvar.  Ønsker du også at ændre livsstil til en sund og helbredsopbyggende livsstil fuld af næringsrig mad og masser af bevægelse? 

På mit 8 ugers antiinflammatoriske online forløb vil jeg tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og motiverende træning. Jeg vil hjælpe dig med at ændre livsstil og få et stærkt helbred samtidig med, at du slipper af med det inflammatoriske fedt omkring taljen og omkring dine indre organer.

Jeg har de sidste 20 år hjulpet mere end 10.000 kvinder og mænd med at finde frem til den absolut bedste udgave af dem selv – til at blive gladere, stærkere og sundere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Det, jeg kalder den antiinflammatoriske livsstil. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Mit 8 ugers antiinflammatoriske online forløb er en udbygning af mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb, og henvender sig til dig som

 

Antiinflammatorisk livsstil er nemlig sund logik – ikke kompliceret videnskab 

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende, budskaber. Det skal det ikke være. 

Gennem de 8 uger som forløbet varer vil jeg på en simpel og overskuelig måde guide dig til, at spise en masse naturlig og velsmagende mad – velsmagende mad som bygger din krop og dit helbred op. Og du skal hverken måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 8 uger vil jeg også hjælpe dig med at få mere træning og bevægelse ind i din hverdag. Træning og bevægelse er simpelthen så vigtig for din krop og dit helbred, og jeg vil igennem forløbets 8 uger inspirere dig til, hvordan du kan gøre træning og bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag. 

Det er mit mål, i løbet af de 8 uger forløbet varer at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden – at den antiinflammatoriske livsstil bliver DIN nye livsstil, og at det efter forløbet bliver helt naturligt for dig, at tilvælge alle de ting, der bygger din krop og dit helbred op. Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere. 

Hvis du er i tvivl, om online forløbet 8 uger med antiinflammatorisk mad og bevægelse nu også er noget for dig, håber jeg, at du kan finde inspiration i hvad et lille udpluk af deltagerne på mit seneste 8 ugers online forløb på egen krop har oplevet: ”Jeg har fuldt Louises plan i hvert fald 90/10, jeg har indtil nu tabt mig 7 kilo, har et større overskud og velbefindende og ikke mindst et lavere blodtryk (skal til lægen og have sænket medicinen). Min mand er i overvejende grad med i forløbet, nu lægger han vist sågar det hvide brød på hylden til ære for morgenmads omeletter, det er store ting. Alt i alt, er dette er min nye livsstil”.
 
Pernille september 2021

”Selv om jeg har arbejdet med den antiinflammatoriske livsstil siden februar, har jeg virkelig lært meget her i mit første online forløb. Det har været virkelig godt og inspirerende, tak til Louise for et virkelig godt forløb. Jeg er blevet meget bedre til at få hverdagen med mad, bevægelse, og søvn til at fungere. Selv om det til tider godt kan være svært. Starter på mit andet forløb lige rundt om hjørnet.
Positive forandringer:
Bedre søvn, mere overskud og mindre humørsvingninger. Ingen flossede negle rødder, pænere hud, pænere hår og meget mindre smerter. Lavere hvilepuls, skal arbejde hårdere for at få pulsen op. Alle mine blodprøver er alle i niveau. Mine omgivelser har fortalt at min løbestil virker let og ubesværet. Det er jo klart, har jo ingen smerter når jeg løber. Desforuden har jeg fået kindben og talje tilbage. Mit BMI er gået fra 31 til 29, og tabt 5 kg samt 7 cm om taljen (de sidste 8 uger)”. Mie september 2021

 

”Jeg opdagede lige hvad der sker, når man spiser en helt anden kost i et par dage… Maveproblemer, let hovedpine, svedeture, smerter i kroppen, humørsvingninger…  Det kom af kød, alkohol, slik. Men godt, at vide at min nye LIVSSTIL virker og gør mit liv bedre og nemmere. Tak Louise for denne gang”. Bettina september 2021 


”Mit formål med det her forløb var at få det maksimale ud af livet. Jeg har altid bevæget mig meget, vejer ikke for meget og ingen direkte skavanker. MEN en generel følelse af ikke at have energi nok til alt det jeg skal og vågne op mange morgener med manglende overskud, gjorde at jeg ville prøve at ændre min mad. Og sikke en positiv oplevelse. Jeg har energi til dagen lang, er frisk hver morgen og er bare så glad for det skønne forløb med Louise og alle jer andre her i FB-gruppen. Jeg har anbefalet forløbet til et af mine yndlingsmennesker - og jeg snakkede vist nok som et vandfald da jeg fortalte hende om det hele. Nu er jeg klar til at stå på egne ben og gøre det her til min varige livsstil. Men måske jeg vender tilbage til et nyt forløb med ny inspiration senere. Tak for denne gang”.
Charlotte september 2021


Tak for endnu et fantastisk forløb Louise. Det har været dejligt at komme tilbage på det antiinflammatoriske spor, som jeg var røget lidt af og havde fået indført nogle mindre hensigtsmæssige gamle vaner og stimulanser fra fortiden, her under C-19 perioden, igennem det sidste 1 1/2 år. De er nu væk. Og jeg er kommet i mål med mit første del mål. Bl.a. blevet 7 cm. mindre om livet og gået 3 1/2 kg. ned i vægt”. Marianna september 2021

TILMELDING

 

Jeg har pakket 8 ugers online forløbet, så du får max værdi. Du får bl.a.:

Investér i 8 uger og få en sund og stærk krop

GÅ TIL TILMELDING

Hvad sker der efter din tilmelding?

Kommende 8 ugers online forløb

Hvis du gerne vil kontaktes automatisk med dato for mit næste "8 ugers antiinflammatoriske online forløb, kan du skrive dig op på vores interesseliste

Har du spørgsmål til online forløbet?

Skriv til sanne@louisebruun.dk

 

KONTAKT MIG AUTOMATISK MED NYE DATOER