Forløb outdoor - 7 ugers antiinflammatorisk - Opstart uge 35 2021

7 ugers outdoor forløb - for dig, som vil give din krop masser af intelligent mad og bevægelse og kickstarte din nye antiinflammatoriske livsstil
Opstart d. 30/8 el. 1/9 2021
Mandage kl. 16.45 el. 17.55 eller Onsdage 
kl. 08.30 el. 09.40
ALLE HOLD ER FULDT BOOKEDE
FÅ AUTOMATISK BESKED OM NYE DATOER
Skriv dig op på venteliste på 
sanne@louisebruun.dk

På mit antiinflammatoriske forløb, får du masser inspiration til den antiinflammatoriske livsstil i form af intelligent mad og bevægelse. Vi mødes en gang om ugen til skøn træning i naturen – træning, der på alle måder bygger dig op og ikke på nogen måder er belastende. 

Hver gang vi mødes, vil jeg dele ud af min viden om den antiinflammatoriske livsstil og hvad den kan gøre for dig og dit helbred. Du vil modtage masser af inspiration til træning/ bevægelse samt lækker og velsmagende antiinflammatorisk mad. Du får forskellige ugentlige udfordringer, som handler om mad og urter og støtter op omkring dit velvære og dit helbred.


Antiinflammatorisk forløb (outdoor) indeholder

 

Nedenfor kan du læse hvad nogle af mine tidligere forløbsdeltagere siger om den antiinflammatoriske livsstil:

"Du er en motivator uden lige! Jeg nåede kun 3 ud af de 7 træningsdage med dig i Dyrehaven, men jeg har lært at lave mad på en hel ny måde, som jeg agter at blive ved med indtil jeg dør. Jeg har fulgt madplanerne slavisk siden forløbets start og har tabt mig 12 cm i taljen og 4 kg. i alt. Så jeg er meget glad, og har fået et stort udbytte af de 7 uger." - Nynne

"Jeg fulgte alle udfordringerne, kosten og alle øvelser, og min krop ændrede sig på vildeste vis." - Jannie

 "TAK for inspiration og en vild øjenåbner for mig ift. hvad kost og mindset kan gøre ved kroppen." - Annika

"...Jeg oplevede også at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave, blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad." - Susan 


Drømmer du om et quickfix til en “perfekt krop” eller fanatiske udrensninger? S
å må jeg desværre skuffe dig.

Ønsker du derimod at lytte til din krop og sinds behov? At navigere og træffe hensigtsmæssige valg inden for mad og bevægelse i en travl hverdag? Så er du kommet til rette sted.

Det er mit håb, at jeg vil kunne lære mange flere mennesker, hvad vores krop fra naturens side er i stand til at gøre – bare ved, at vi spiser og bevæger os intelligent! Mit udgangspunkt er aldrig et ensidigt fokus på vægttab, men derimod er mit fokus på et stærkt og velfungerende helbred. 

Opstart d. 30/8 eller 1/9 2021 

Mandage
D. 30/8 - 6/9 - 13/9 - 20/9 - 27/9 - 4/10 - 11/10 2021 

Tilmeld dig mandags-holdene her
Kl. 16.45-17.45 (øvede/høj puls/vant til at træne) - FULDT BOOKET
Kl. 17.55-18.55  - FULDT BOOKET

Onsdage
D. 1/9 - 8/9 - 15/9 -22/9 - 29/9 - 6/10 - 13/10 2021 

Tilmeld dig onsdags-holdene her
Kl. 08.30-09.30 - FULDT BOOKET

Kl. 09.40-10.40  - FULDT BOOKET


Praktiske oplysninger


Pris

7 ugers antiinflammatorisk forløb koster 1.500 kr.


Mødested
 

Vi mødes på P-pladsen ved Springforbivej ved Dyrehaven i Klampenborg (med mindre andet er aftalt). Træningen foregår i naturskønne omgivelser i området i og omkring Dyrehaven samt ved Øresund.  


Hvad sker der efter din tilmelding?

Spørgsmål & venteliste

Ved spørgsmål om forløbet eller ønske om at komme på venteliste til fuldt bookede hold, skriv til sanne@louisebruun.dk. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig plads.

Kommende forløb indoor (opstart uge 43)

Vil du gerne være en af de første, der får besked næste gang jeg afholder mine antiinflammatoriske forløb?  Skriv dig op her.