8 ugers online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse - Kick off d. 12/9 2022

Byg en stærk krop og et sundt helbred med den antiinflammatoriske livsstil.

8 ugers online forløb - Kick off d. 12. september 2022 - pris 1.345 kr.

 

Læs hvad Henriette, Mette og Hanne har fået ud af at være med på mit 28 dages online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse.

 “Tak for et fantastisk forløb Louise Bruun❤️❤️ vil klart anbefale det til andre.... herfra meldes alt godt... faktisk rigtig godt. Ingen mavekramper, bedre søvn, mere stabilt blodsukker, tabt 3-4 kg og føler mig lettere og gladere🙏🙏🙏 tak med tak på.” 

Henriette, tidligere deltager på online forløb

"Jeg afprøvede det da mange af mine patienter har talt enormt godt om forløbet: Vægttab, markant mere energi og mange er kommet af med deres symptomer på overgangsalderen eller har fået reduceret symptomerne betragteligt. Kolesterolet er også faldet når vi har kontrolleret dette.
Jeg følte mig rimelig sund og normalvægtig forud for forløbet, men jeg må sige det har været helt utroligt at mærke forandringen. Motionen har jeg ikke fulgt ud over et par vanlige løbeture. Tiden er knap med mindre børn og det praktiserende lægearbejde. Vægttab på 4 kg men mest af alt en helt utrolig lethed i kroppen, og en enorm energi og mindsket søvnbehov efter den første rædselsfulde uge med hovedpine og sygdomsfølelse i kroppen. Mange af principperne fortsætter her i hjemmet, nok 80/20,. Jeg er fan og jeg vil klart anbefale forløbet!  Tak” 

Mette, Praktiserende læge og tidligere deltager på online forløb

 

"Hold da op, hvor 25 dage kan gøre en forskel (ja jeg startede 3 dage senere pga. ferie). Jeg levede sundt før og dyrkede en del motion i forvejen. Men alligevel: Jeg var plaget af stive og ømme led og muskler - sandsynligvis mest pga. efterbehandling af brystkræft. Stivheden er stærkt reduceret, ømheden også en del. Jeg har fået bedre og stærkere energi. Min puls er faldet og er blevet fuldkommen stabil. Jeg har tabt 5 kg. Og en del cm på maven (ved ikke hvor mange, for jeg kommer altid til at snyde lidt, når jeg måler mavens omkreds) Jeg har i tre år været plaget af tør hoste pga. en skade i luftrøret efter operation i lungen. Pludselig hoster jeg ikke mere. Jeg aner ikke, om det også er en god bivirkning . Men dejligt i disse Coronatider, hvor folk har kikket skævt til mig, når jeg hostede."

Anne, tidligere deltager på online forløb

 

 


Nederst på siden kan du læse, hvad endnu flere tidligere deltagere, har fået ud af at være med på mine antiinflammatoriske online forløb.    

 

Vil du også gerne passe bedre på dig selv og dit helbred?

Drømmer du også om at passe bedre på dig selv og på dit helbred? Drømmer du også om at bygge en stærk krop og et modstandsdygtigt immunforsvar. Ønsker du også at ændre livsstil til en sund og helbredsopbyggende livsstil fuld af næringsrig mad og masser af bevægelse? 

På mit 8 ugers antiinflammatoriske online forløb vil jeg tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og motiverende træning. Jeg vil hjælpe dig med at ændre livsstil og få et stærkt helbred samtidig med, at du slipper af med det inflammatoriske fedt omkring taljen og omkring dine indre organer. 

Jeg har de sidste 20 år hjulpet mere end 10.000 kvinder og mænd med at finde frem til den absolut bedste udgave af dem selv – til at blive gladere, stærkere og sundere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Det, jeg kalder den antiinflammatoriske livsstil. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Mit 8 ugers antiinflammatoriske online forløb er en udbygning af mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb, og henvender sig til dig som

 

Antiinflammatorisk livsstil er nemlig sund logik – ikke kompliceret videnskab 

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende, budskaber. Det skal det ikke være. 

Gennem de 8 uger som forløbet varer vil jeg på en simpel og overskuelig måde guide dig til, at spise en masse naturlig og velsmagende mad – velsmagende mad som bygger din krop og dit helbred op. Og du skal hverken måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 8 uger vil jeg også hjælpe dig med at få mere træning og bevægelse ind i din hverdag. Træning og bevægelse er simpelthen så vigtig for din krop og dit helbred, og jeg vil igennem forløbets 8 uger inspirere dig til, hvordan du kan gøre træning og bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag. 

Det er mit mål, i løbet af de 8 uger forløbet varer at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden – at den antiinflammatoriske livsstil bliver DIN nye livsstil, og at det efter forløbet bliver helt naturligt for dig, at tilvælge alle de ting, der bygger din krop og dit helbred op. Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere. 
  

Jeg har pakket 8 ugers online forløbet, så du får max værdi. Du får bl.a.:

Investér i 8 uger og få en sund og stærk krop

 Hvad sker der efter din tilmelding?

Kommende 8 ugers online forløb

Hvis du gerne vil kontaktes automatisk med dato for mit næste "8 ugers antiinflammatoriske online forløb, kan du skrive dig op på vores interesseliste.


Har du spørgsmål til online forløbet?

Skriv til louise@louisebruun.dk

 

KONTAKT MIG AUTOMATISK MED NYE DATOER

 

 

Hvis du er i tvivl, om online forløbet "8 uger med antiinflammatorisk mad og bevægelse" er noget for dig, håber jeg, at du kan finde inspiration i, hvad et lille udpluk af deltagerne på mine seneste antiinflammatoriske online forløb, på egen krop har oplevet: 

 

Resultat: Minus godt 3 kilo og minus 6,5 cm i taljen.

Generelle velbefindende: Gigt i hænderne er formindsket. Oppustethed i mave/krop er forsvundet, og maven er blevet slankere og fastere. Energien er forbedret.

Fysikken: Jeg er ved at være i form! Jeg har fået en noget bedre kondition. Jeg har fået styrket mine muskler via styrketræning og yoga. Jeg er blevet noget mindre stiv i kroppen, som er mere fleksibel og smidig. Det giver så meget blod på tanden til at fortsætte ud af den tangent!

Søvn: Lidt bedre søvnforløb. Fået integreret at gå 1-1,5 time tidligere i seng og dermed få sovet mere, og det er en klar forbedring!

Fordøjelsen: Meget bedre! Mit system elsker mindre kød og mange flere planter. Min rytme er meget mere jævn og regelmæssig og toiletbesøg er blevet lugtfri.

Overall: Kilo-og centimetermæssigt er måske ikke mind blowing-resultater. Men... det aller-allerbedste ved det hele er: JEG HAR FÅET KNÆKKET DEN NEGATIVE UDVIKLING, VÆGTØGNING, DÅRLIGE LIVSSTIL med forkert mad og ingen motion. Jeg har fundet glæden ved at leve sundt, ved at lave daglig motion... det at kunne se maven blive mindre og samtidig mere stram, at kunne mærke at jeg er blevet stærkere og mere udholdende...

TAK for det hele og for at bakse med os/mig og få os/mig ind i en livsstil, der giver øget livsglæde, velbefindende og sikkert også lægger nogle leveår til.

Jeg vil klart anbefale forløbet!

Susanne, januar 2022

 

”Jeg synes, det er helt vildt at opleve, hvad antiinflammatorisk kost og bevægelse har kunnet gøre for/inde i mig. Min hud er væsentligt pænere, mine humørsvingninger og 12 timers vanvittig hovedpine op til menstruationsstart er elimineret - whaaat?! Smerter i led ved løb er fuldstændig væk. Derudover føler jeg mig lettere, gladere og friskere, fra alarmen ringer om morgenen, til jeg går i seng om aftenen. Jeg syntes selv, jeg var ret sund før, men hold da op, en kæmpeforskel de seneste uger har gjort.”

Karen, januar 2022

 

”Dette er nu mit 4. AI-forløb. Jeg startede i august måned, fordi jeg har forhøjet kolesterol og i mange år har fået medicin herfor. Nu her lidt mindre end 6 mdr. efter at jeg startede har jeg nu opnået, at min læge er tilfreds med at min kolesteroltal, og min medicin er blevet halveret.”

Annette, januar 2022

 

”Kære Louise jeg vil sige tak for et fantastisk forløb. Jeg havde brug for at få min sunde levevis ind under huden igen. Det er lykkedes til fulde. Min overgangsalder havde øget min vægt med ca. 4 kilo, de er væk, min træning var sat på standby, den er nu igen sat isystem. Jeg havde ønsket min søvnkvalitet blev forbedret, det er desværre ikke sket, men jeg fortsætter min nye livsstil og forhåbentlig lykkedes det over tid.”

Jane, januar 2022

 

”Den bedste julegave til mig selv. At blive taget i hånden med madplaner, indkøbslister og inspiration og så er du Louise, den bedste heppekorsleder for mig hjemme i stuen. Tusind tak for hele den måde du har skruet forløbet sammen på. Jeg har tabt mig. Jeg er kommet i bedre form og så har jeg fået mit gode humør tilbage.”

Michala, januar 2022

 

”Sikke et forløb. Jeg har i laaaang tid følt mig enormt oppustet og haft de der berømte 5 kg, som bare var umulige at tabe. Jeg føler mig nu her efter forløbet ikke oppustet mere og har tabt de 5 kg og ca. 7 cm om taljen. Jeg synes faktisk ikke, jeg har været fanatisk, men har bare fulgt tallerkenmodellen, spist masser af grønt.”

Kristina, januar 2022

 

”Tusind millioner tak. Jeg er vild med din kærlige, inspirerende og motiverende måde at videregive din kæmpe viden. Jeg har nydt hver eneste dag og glædet mig til din daglige mail med ny viden. Jeg har taget det til mig og fortsætter den dejlige livsstil med forbedret humør, helbred og energi. Af hjertet TAK”

Charlotte, januar 2022

 

”Tusinde tak for denne rejse ind i den anti-inflammatoriske verden og for at du ud over maden har været så vidt omkring både med motion, søvn, faste, stress...og nu fastholdelsesværktøjer. Det har været et virkelig motiverende og vildt inspirerende forløb.”

Helle, januar 2022

 

 ”Jeg er så meget FAN af Louise Bruuns forløb, som virkelig har fået mig på sporet af hvad antiinflammatorisk kost er, hvor godt det gør for kroppen og lært mig ikke at være madforskrækket mht.at tage på, som har været en af mine problemer. Så tusind tak for hjælpen– og Louises opbakning hver morgen med en mail-hilsen, hvor jeg oplever ikke at være alene.”

Lise, januar 2022

 

”Jeg er positivt overrasket over hvor godt maden smager og hvor hurtigt den positive effekt på krop og sind er indtruffet.”

Tina, januar 2022

 

”Jeg har fuldt Louises plan i hvert fald 90/10, jeg har indtil nu tabt mig 7 kilo, har et større overskud og velbefindende og ikke mindst et lavere blodtryk (skal til lægen og have sænket medicinen). Min mand er i overvejende grad med i forløbet, nu lægger han vist sågar det hvide brød på hylden til ære for morgenmads omeletter, det er store ting. Alt i alt, er dette er min nye livsstil”. 

Pernille, september 2021

 

”Selv om jeg har arbejdet med den antiinflammatoriske livsstil siden februar, har jeg virkelig lært meget her i mit første online forløb. Det har været virkelig godt og inspirerende, tak til Louise for et virkelig godt forløb. Jeg er blevet meget bedre til at få hverdagen med mad, bevægelse, og søvn til at fungere. Selv om det til tider godt kan være svært. Starter på mit andet forløb lige rundt om hjørnet. Positive forandringer: Bedre søvn, mere overskud og mindre humørsvingninger. Ingen flossede negle rødder, pænere hud, pænere hår og meget mindre smerter. Lavere hvilepuls, skal arbejde hårdere for at få pulsen op. Alle mine blodprøver er alle i niveau. Mine omgivelser har fortalt at min løbestil virker let og ubesværet. Det er jo klart, har jo ingen smerter når jeg løber. Desforuden har jeg fået kindben og talje tilbage. Mit BMI er gået fra 31 til 29, og tabt 5 kg samt 7 cm om taljen (de sidste 8 uger)”. 

Mie, september 2021

 

 ”Jeg opdagede lige hvad der sker, når man spiser en helt anden kost i et par dage… Maveproblemer, let hovedpine, svedeture, smerter i kroppen, humørsvingninger…  Det kom af kød, alkohol, slik. Men godt, at vide at min nye LIVSSTIL virker og gør mit liv bedre og nemmere. Tak Louise for denne gang”. 

Bettina, september 2021 

 

”Mit formål med det her forløb var at få det maksimale ud af livet. Jeg har altid bevæget mig meget, vejer ikke for meget og ingen direkte skavanker. MEN en generel følelse af ikke at have energi nok til alt det jeg skal og vågne op mange morgener med manglende overskud, gjorde at jeg ville prøve at ændre min mad. Og sikke en positiv oplevelse. Jeg har energi til dagen lang, er frisk hver morgen og er bare så glad for det skønne forløb med Louise og alle jer andre her i FB-gruppen. Jeg har anbefalet forløbet til et af mine yndlingsmennesker - og jeg snakkede vist nok som et vandfald da jeg fortalte hende om det hele. Nu er jeg klar til at stå på egne ben og gøre det her til min varige livsstil. Men måske jeg vender tilbage til et nyt forløb med ny inspiration senere. Tak for denne gang”. 

Charlotte, september 2021

 

Tak for endnu et fantastisk forløb Louise. Det har været dejligt at komme tilbage på det antiinflammatoriske spor, som jeg var røget lidt af og havde fået indført nogle mindre hensigtsmæssige gamle vaner og stimulanser fra fortiden, her under C-19 perioden, igennem det sidste 1 1/2 år. De er nu væk. Og jeg er kommet i mål med mit første del mål. Bl.a. blevet 7 cm. mindre om livet og gået 3 1/2 kg. ned i vægt”. 

Marianna, deltager september 2021