28 dages online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse - Opstart d. 15/8 med 7 dages forberedelse inden Kick off d. 22/8 2022

Byg en stærk krop og et sundt helbred med den antiinflammatoriske livsstil.

Der er kick off på forløbet d. 22/8 2022 - men vi starter allerede d. 15/8 med 7 dages forberedelse - pris 895,00 kr.

  

Læs hvad Henriette, Mette og Hanne har fået ud af at være med på mit 28 dages online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse.

 “Tak for et fantastisk forløb Louise Bruun❤️❤️ vil klart anbefale det til andre.... herfra meldes alt godt... faktisk rigtig godt. Ingen mavekramper, bedre søvn, mere stabilt blodsukker, tabt 3-4 kg og føler mig lettere og gladere🙏🙏🙏 tak med tak på.” 

Henriette, tidligere deltager på online forløb

"Jeg afprøvede det da mange af mine patienter har talt enormt godt om forløbet: Vægttab, markant mere energi og mange er kommet af med deres symptomer på overgangsalderen eller har fået reduceret symptomerne betragteligt. Kolesterolet er også faldet når vi har kontrolleret dette.
Jeg følte mig rimelig sund og normalvægtig forud for forløbet, men jeg må sige det har været helt utroligt at mærke forandringen. Motionen har jeg ikke fulgt ud over et par vanlige løbeture. Tiden er knap med mindre børn og det praktiserende lægearbejde. Vægttab på 4 kg men mest af alt en helt utrolig lethed i kroppen, og en enorm energi og mindsket søvnbehov efter den første rædselsfulde uge med hovedpine og sygdomsfølelse i kroppen. Mange af principperne fortsætter her i hjemmet, nok 80/20,. Jeg er fan og jeg vil klart anbefale forløbet!  Tak” 

Mette, Praktiserende læge og tidligere deltager på online forløb

 

"Hold da op, hvor 25 dage kan gøre en forskel (ja jeg startede 3 dage senere pga. ferie). Jeg levede sundt før og dyrkede en del motion i forvejen. Men alligevel: Jeg var plaget af stive og ømme led og muskler - sandsynligvis mest pga. efterbehandling af brystkræft. Stivheden er stærkt reduceret, ømheden også en del. Jeg har fået bedre og stærkere energi. Min puls er faldet og er blevet fuldkommen stabil. Jeg har tabt 5 kg. Og en del cm på maven (ved ikke hvor mange, for jeg kommer altid til at snyde lidt, når jeg måler mavens omkreds) Jeg har i tre år været plaget af tør hoste pga. en skade i luftrøret efter operation i lungen. Pludselig hoster jeg ikke mere. Jeg aner ikke, om det også er en god bivirkning . Men dejligt i disse Coronatider, hvor folk har kikket skævt til mig, når jeg hostede."

Anne, tidligere deltager på online forløb

  


Nederst på siden kan du læse, hvad endnu flere tidligere deltagere, har fået ud af at være med på mine antiinflammatoriske online forløb. 

  


Vil du også gerne passe bedre på dig selv og dit helbred?

Drømmer du også om at passe bedre på dig selv og på dit helbred? Drømmer du også om at bygge en stærk krop og et modstandsdygtigt immunforsvar.  Ønsker du også at ændre livsstil til en sund og helbredsopbyggende livsstil fuld af næringsrig mad og masser af bevægelse? 

På mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb vil jeg tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og motiverende træning. Jeg vil hjælpe dig med at ændre livsstil og få et stærkt helbred samtidig med, at du slipper af med det inflammatoriske fedt omkring taljen og omkring dine indre organer.

Jeg har de sidste 20 år hjulpet mere end 10.000 kvinder og mænd med at finde frem til den absolut bedste udgave af dem selv – til at blive gladere, stærkere og sundere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Det, jeg kalder den antiinflammatoriske livsstil. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig.

 
Antiinflammatorisk livsstil er sund logik – ikke kompliceret videnskab

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende budskaber. Det skal det ikke være. Jeg vil, igennem forløbets 28 dage, på en simpel og overskuelig måde guide dig til at spise en masse naturlig og velsmagende mad – velsmagende mad, som bygger din krop og dit helbred op. Og så skal du ikke måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 28 dage vil jeg også hjælpe dig med at få mere træning og bevægelse ind i din hverdag. Træning og bevægelse er simpelthen så vigtig for din krop og dit helbred, og jeg vil igennem forløbet 28 dage inspirere dig til, hvordan du kan gøre træning og bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag.

Det er mit mål på bare 28 dage at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden. Mit mål er, at den antiinflammatoriske livsstil bliver til din nye livsstil, og at det efter forløbet bliver helt naturligt for dig at tilvælge alle de ting, der bygger din krop og dit helbred op. Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere.

 

  

 

På mit antiinflammatoriske 28 dages online forløb får du adgang til

 

Investér i en livsstilsændring og få en sund og stærk krop

Prisen for online forløbet "28 antiinflammatoriske dage med mad og bevægelse" er kun 895 kr. 

 

 

Det sker der efter din tilmelding


Spørgsmål 

Skriv til louise@louisebruun.dk


KONTAKT MIG AUTOMATISK MED NYE DATOER

   Her kan du læse, hvad endnu flere tidligere deltagere, har fået ud af at være med på mine antiinflammatoriske online forløb. 

”Jeg kan ikke få armene ned over, hvor godt det her forløb har været! Jeg har næsten ikke ondt i mine led mere og min engang slanke talje begynder at dukke op. Jeg har tabt 6 cm rundt om taljen. Jeg er ved at finde tilbage til mig selv igen. Tusind tak til jer alle her i gruppen for super brugbare input. Jeg fortsætter med den antiinflammatoriske kost”.

Lene oktober 2021

 

”Tak for et super godt forløb. Godt planlagt og guidet. Har fulgt det med stor interesse. Er næsten kommet i mål. Har tabt 2.5 kg og 8 cm i taljen. Min psoriasis er meget pænere, hudkræften er i ro og ingen ondt i maven mere, det er så godt, fordøjelsen bedre men ikke helt ok endnu. Har heller ikke nogen hedeture mere. Det er helt fantastisk, jeg vil bestemt holde fast fremover. Tror på 90/10 el 80/20. Også tak for alle de gode input på Facebook. Det har været super motiverende at følge”.

Susanne oktober 2021 

 

”I tre måneder havde jeg haft hovedpine hver dag, oplevet flere daglige og pludselige "træthedsattacks", enormt spændt i muskler og led og en indvendig "ild". Generelt følt mig influenzaramt. Tre dage inde i forløbet havde jeg ingen af de nævnte symptomer mere. Samtidig har jeg tabt fem af de 15 kilo som jeg havde taget på de seneste tre år. Glæder mig til at besøge min læge på mandag for at få tjekket mit kolesteroltal nu, hvor jeg ikke har taget kolesterolmedicin i fem uger. Så tænker jeg at holde motivationen ved at satse på 2x5 uger mere for at styrke den varige livsstilsændring. Mange tak til Louise og hendes team og til jer andre deltagere for at inspirere. I har gjort forskellen. Held og lykke på jeres videre færd”.

Jesper oktober 2021

 

”Tak for et godt og kærligt skub i den rigtige retning - dette er tredje og sidste gang jeg har forsøgt mig med en kostomlægning. For nu hvor både min mand og jeg har været igennem forløbet, har vi fundet rytmen og motivationen til at holde fast. Der er så mange åbenlyse fordele ved at fortsætte for os begge. Vi har tabt os mere end 8 kg. hver. Der er røget adskillige cm rundt om maven, lår, numse, arme og bryst. Vi er mætte på en lettere måde og motionen er sat i system”. 

Annette oktober 2021

 

”Tak til alle det har været med de sidste 28 dage på godt og ondt. Mit mål var at få mit blodtryk ned, det er lykkedes og som sidegevinst har jeg tabt 6 cm i livet. Jeg har fået gang i motionen igen efter en lang Corona og mærker igen energien er vendt tilbage - ikke mindst til at gå i køkkenet. Nu kommer tiden hvor alt skal holdes, jeg er glad for vi stadig kan bruge hinanden. Tak Louise for et godt bearbejdet program, nemt at gå til, dine inspirerende opskrifter og skønt med dine daglige input, du vil blive savnet”.                                                   

Jane oktober 2021

 

"Louise, jeg vil fortælle at jeg har vundet mest i forløbet, ved at jeg er blevet mere glad og fri i min psyke. Jeg er meget sensitiv og det går lidt op og ned, men din positive tilgang til livet og måden du engagerer og motiverer, har smittet mig. Tak for det"! 

Anita oktober 2021 

 

”Tak for et super godt og inspirerende forløb Louise Bruun. Bortset fra at madlavning har krævet mere planlægning og længere tid, har det ikke været svært at følge, og mit savn af forbudte fødevarer har været meget begrænset. Jeg har på nedtrapningsugen og de 4 ugers forløb tabt 5 kg og adskillige cm omkring talje, hofter og lår. Mit blodtryk har normaliseret sig, og mine smerter i hænder og ryg er stort set væk. Så tusind tak, jeg fortsætter den antiinflammatoriske livsstil - nu med 80/20”.

Helle oktober 2021 

 

”Der har været fantastisk inspiration i dette forløb til hvordan jeg, der lever med Hashimotos (en stofskiftesygdom) kan optimere det jeg allerede er i gang med, og føje nyt til der påvirker mit helbred positivt. Det jeg er mest oppe og køre over er faktisk den øgede kropsbevidsthed i forhold til kost. At jeg nu tydeligt kan mærke hvilke fødevarer mine tarme reager negativt på. Det har altid været et diffust billede for mig, som om jeg reagerede på mange forskellige ting - hvilket har betydet at jeg oplevede forsøg på udredning som en uoverskuelig jungle at finde vej i. Nu, efter dette forløb er jeg godt på vej til at have et overblik over de fødevarer jeg skal holde mig langt væk fra. Det er de bedste penge jeg har givet ud i årevis. Tak Louise for virkelig overskueligt og meget brugbart indhold. Pøj pøj til jer alle sammen med livet på den antiinflammatoriske vej. Den er bare smukkere”.

Hanna oktober 2021

  

”Jeg er afhængig - på den gode måde og fremadrettet bliver det 80/20 modellen - hele mit mindset omkring kost er ændret. Bonussen for mig har været vægttab, mere energi, glæden ved træning er kommet igen, pænere hud - en win win situation hele vejen igennem”.

Lotte oktober 2021 

 

”Tak for et rigtig godt forløb Louise. Jeg har tabt 5,5 kg og 5 cm, så jeg er super glad. Jeg har ingen hedeture mere - overhovedet, som jeg havde før forløbet (sikkert grundet for stort sukker indtag). Det er så dejligt. Min energi er også steget. Familien elsker maden. Så alt i alt er jeg SÅ glad for, at jeg var med i dette, og fremover hedder det helt sikkert en 90/10 eller 80/20 livsstil”. 

Helle oktober 2021

 

”Stor tak til dig Louise. Jeg har ikke været aktiv på siden her, men jeg har været med hele vejen. Jeg har været tro mod den inflammatoriske kost, og må blankt erkende, at jeg er blevet stor fan. Det er smagfuldt og lækkert, krydderierne giver virkelig maden karakter. Jeg har forsøgt at leve op til bevægelsen, hvilket nok har været min udfordrende del af forløbet, da jeg har rejst en del. Jeg har tabt 3,5 kg og det er mavefedtet der har måttet lade livet - dejligt og meget motiverende. Jeg er blevet meget inspireret af dine videoer - hold fast i dem, de motiverer virkelig i dagligdagen. Jeg vil enhver tid anbefale dit forløb og kan snildt se mig som deltager igen. Louise du har knækket koden hos mig”.

Anita oktober 2021

 

”Tak for et rigtig lærerigt og spændende forløb. Min mand og jeg vil fortsætte denne nye livsstil med 80: 20 modellen. Vi har hver tabt 8 cm i livvidde. Tak for hjælpen til Louise og holdet. Tak til alle jer på Facebook som også har givet gode råd”.

Malene oktober 2021