Indendørs Yoga-forløb
Træningsforløb
Indendørs Yoga-forløb
DKK 1500

Skal vi dyrke yoga sammen? Min yogatræning bygger på vidunderlig bevægelse baseret på mobilitet, funktionel træning og nerve/hjerne-træning. Vi skal arbejde med temaer som gennemstrømning, fokus/balance, styrke/stabilitet og flows/dynamik. Alle niveauer, kvinder og mænd, er velkomne!

Du får også adgang til mit LB Yoga online univers med masser af spændende materiale. Du får bl.a. adgang til en 4 ugers madplan med velsmagende antiinflammatoriske opskrifter afstemt sæsonens råvarer og dertilhørende indkøbslister. Du får også adxgang til nogle af mine video-yogatræningsprogrammer, så du har mulighed for at forkæle din krop og dit helbred med skøn yoga i din dagligdag.

Dyrk yoga sammen med mig onsdag aften eller søndag formiddag i vores skønne lokaler på Travbanen i Charlottenlund. Hvis du har lyst til at dyrke yoga begge dage, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Et 10-turs klippekort til mit Yoga-forløb koster 1.500 kr. På den måde betaler du kun for den yoga, du deltager i. Klippekortet er gyldig i 3 måneder fra købsdato.

dato


"Selvom jeg altid har levet relativ sundt, har jeg fået en langt større kropsbevidsthed efter Louises antiinflammatoriske forløb. Louise har givet mig masser af inspiration til at fortsætte den antiinflammatoriske livsstil. Forløbet rykker ved ens grænser, og nogle af de ugentlige udfordringer satte mig også på prøve. Men jeg opdagede, at det faktisk ikke var så svært at slippe de dårlige vaner. Louises udstråling, nærhed, humor og engagement er enormt inspirerende – så jeg skal helt sikkert på flere antiinflammatoriske forløb."
- Susanne

LB Yoga-forløb er til dig, der ønsker at: 
  • blive fri for smerter i led og muskler.

  • øge din mobilitet og bevægelsesfrihed.

  • få yogatræning til at blive en helt naturlig del af din hverdag.

  • arbejde på dit helbred.

Min yoga – Louise-yoga

Gennem årene har jeg fundet ud af at yoga fungerer fantastisk alene, men efter min mening fungerer yogaen endnu bedre kombineret med andre former for bevægelse. Derfor er min yogatræning og undervisning også lidt anderledes end mange af de mere klassiske yogaformer. For mig er yoga den mest alsidige form for træning: dybe stræk, mobilitetsteknikker, styrke, balance, koncentration, fokus, meditation mm. Men mest af alt påvirker yogaenergien kroppen. Der sker altid noget med energien, når du dyrker yoga. Det er ligesom om, det hele falder på plads. Jeg håber også ”det hele” vil falde på plads for dig.

Tilmeld dig forløbet her

Hvor og hvornår

Træningen varer 1 time og foregår i smukke, lyse lokaler med højt til loftet på Travbanen i Charlottenlund.

LB Yoga-forløb: Onsdag kl. 17.55 – 18.55

LB Yoga-forløb: Søndag kl. 10.10 – 11.10

Datoer for yogatræning

Uge 1: Onsdag d. 4/1, søndag d. 8/1

Uge 2: Onsdag d. 11/1, søndag d. 15/1

Uge 3: Søndag d. 22/1

Uge 4: Onsdag d. 25/1

Uge 5: Onsdag d. 1/2, søndag d. 5/2

Uge 6: Onsdag d. 8/2, søndag d. 12/2

Uge 7: Ingen træning i vinterferien

Uge 8: Onsdag d. 22/2, søndag d. 26/2

Uge 9: Onsdag d. 1/3, søndag d. 5/3

Uge 10: Onsdag d. 8/3

Uge 11: Onsdag d. 15/3, søndag d. 19/3

Uge 12: Onsdag d. 22/3, søndag d. 26/3 – sidste dag med indendørs yoga.

 
Søndag d. 26/3 er sidste dag med indendørs yoga-forløb. Herefter foregår al træning udendørs og jeg vil kun tilbyde
LB bootcamp. Selvom du har købt et klippekort til LB-Yoga-forløb kan du sagtens anvende det på LB-bootcamp.

Adresse & lokation

iLunden på Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund.

Der er masser af gratis og ubegrænset parkering lige foran indgangen til iLunden (kør næsten helt ”ind på travbanen”). Se kørselsvejledning og hvor du kan parkere på kortet nedenfor.

Tilmeld dig forløbet her

Praktisk info

Hvis du gerne vil dyrke yoga 2 gange om ugen, skal du købe et 10-tursklippekort til det hold, som du foretrækker at deltage på. Efter du har købt din plads, vil du modtage en Velkomstmail, hvor du får mulighed for at tilvælge det andet hold, som du også ønsker at kunne deltage på.

Hvad sker der efter din tilmelding?

Så snart du har tilmeldt dig mit forløb får du en bekræftelse pr. e-mail.
Du får adgang til mit online univers indenfor 48 timer.

Spørgsmål

Ved spørgsmål om LB Yoga-forløb skriv til louise@louisebruun.dk

Tilmeld dig forløbet her

"Jeg har været meget glad for Louises anti-inflammatoriske forløb. De ugentlige check-ins har været meget motiverende. Og så har det givet resultater! Mest bemærkelsesværdigt og overraskende var, at jeg efter bare to uger slap af med de lændesmerter, der har plaget mig i mere end et halvt år, og som jeg ikke har været i stand til at træne væk. Men jeg oplevede også, at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad."
- Susan