LB Bootcamp
Træningsforløb
LB Bootcamp
DKK 1500

Uanset om du har brug for at få et kærligt skub til at få gjort bevægelse og træning til en fast del af dit liv eller om du i forvejen er i god form og træner regelmæssigt, er mit træningshold LB Bootcamp noget for dig. Byg en stærk krop – sammen med mig.

Du får også adgang til mit LB Bootcamp online univers med masser af spændende materiale. Du får bl.a. adgang til en 4 ugers madplan med velsmagende antiinflammatoriske opskrifter afstemt sæsonens råvarer og dertilhørende indkøbslister. Du får også adgang til nogle af mine video-træningsprogrammer, så du har mulighed for at forkæle din krop med skøn træning i din dagligdag.

Vi træner sammen onsdage om eftermiddagen eller søndage om morgenen. Hvis du har lyst til at træne begge dage, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Et 10-turs klippekort til LB Bootcamp koster 1.500 kr. På den måde betaler du kun for den træning, du deltager i. Klippekortet er gyldig i 3 måneder fra købsdato.

dato

LB Bootcamp - onsdag og søndag


"Selvom jeg altid har levet relativ sundt, har jeg fået en langt større kropsbevidsthed efter Louises antiinflammatoriske forløb. Louise har givet mig masser af inspiration til at fortsætte den antiinflammatoriske livsstil. Forløbet rykker ved ens grænser, og nogle af de ugentlige udfordringer satte mig også på prøve. Men jeg opdagede, at det faktisk ikke var så svært at slippe de dårlige vaner. Louises udstråling, nærhed, humor og engagement er enormt inspirerende – så jeg skal helt sikkert på flere antiinflammatoriske forløb."
- Susanne


LB Bootcamp handler om, at vi skal
  • bygge en stærk krop fri af smerter.

  • øge din muskelmasse.

  • styrke dine knogler.

  • øge din mobilitet og bevægelsesfrihed.

  • arbejde på dit helbred.

 
Alt dette med en minimal belastning og slid af kroppen.

Jeg garanter dig skøn, sjov og alsidig træning og jeg vil gøre mit absolut bedste for, at du går hjem fra træningen med en følelse af glæde og overskud – hver gang!

Du får også adgang til mit LB Bootcamp online univers. Her får du masser af specifikt udvalgt materiale. Du får bl.a. adgang til en 4 ugers madplan med velsmagende antiinflammatoriske opskrifter afstemt sæsonens råvarer og dertil hørende indkøbslister. Du får også masser af træningsprogrammer til både styrke-, konditions- og yogatræning. Programmer du fx kan lave hjemme på stuegulvet, hvis du skulle misse en træning eller hvis du bare gerne vil forkæle din krop og dit helbred med lidt ekstra træning.  

Tilmeld dig forløbet her

dato

LB Bootcamp - onsdag og søndag

Træningen

Vi skal træne på mange forskellige måder og af den vej opnå en både stærkere, sundere og mere fri krop. Træningen består bl.a. af:

  • kredsløbstræning.

  • styrketræning, hvor vi bruger egen kropsvægt, vægte og elastikker.

  • balancetræning.

  • smidighedstræning.

  • mobilitetstræning.

Træningen varer 1 time. Træningen er for let øvede og øvede, hvilket betyder at du som min. skal kunne løbe 250-300 meter i et stræk og kunne bevæge dig nogenlunde frit. Hvis du har lyst til at træne med vægte/belastning udover din egen kropsvægt, kan du tage dine egne vægte eller fyldte vandflasker med. Jeg medbringer elastikker. 

Tilmeld dig forløbet her

dato

LB Bootcamp - onsdag og søndag

Tidspunkt for træning


Onsdag kl. 16.45 – 17.45

Datoer: D. 10/5 - 17/5 - 24/5 - 7/6 - 14/6 - 21/6 - 28/6

Bemærk at der ikke er træning onsdag d. 31/5


Søndag kl. 9.00 – 10.00

Datoer: 14/5 - 21/5 - 28/5 - 11/6 - 18/6 - 25/6 - 2/7 

Bemærk at der ikke er træning søndag d. 4/6


Træningen foregår i Dyrehaven og i omgivelserne omkring Stokkerup og havet. Vi mødes på P-pladsen ved toiletterne på Springforbivej, 2930 Klampenborg. Indkørsel er fra Strandvejen (fra P-pladsen er der både indgang til Dyrehaven og Københavns Golfklub).   

Tilmeld dig forløbet her

dato

LB Bootcamp - onsdag og søndag

Hvad sker der efter din tilmelding?

Så snart du har tilmeldt dig LB Bootcamp får du en bekræftelse pr. e-mail.
Du får adgang til mit LB Bootcamp online univers indenfor 48 timer.

Spørgsmål

Ved spørgsmål om LB Bootcamp skriv til louise@louisebruun.dk

"Jeg har været meget glad for Louises anti-inflammatoriske forløb. De ugentlige check-ins har været meget motiverende. Og så har det givet resultater! Mest bemærkelsesværdigt og overraskende var, at jeg efter bare to uger slap af med de lændesmerter, der har plaget mig i mere end et halvt år, og som jeg ikke har været i stand til at træne væk. Men jeg oplevede også, at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad."
- Susan