Træningsforløb
LB Bootcamp
DKK 1500
Uanset om du har brug for at få et kærligt skub til at få gjort bevægelse og træning til en fast del af dit liv eller om du i forvejen er i god form og træner regelmæssigt, er mit træningshold LB Bootcamp noget for dig. Byg en stærk krop – sammen med mig.

Du får også adgang til mit LB Bootcamp online univers med masser af spændende materiale. Du får bl.a. adgang til en 4 ugers madplan med velsmagende antiinflammatoriske opskrifter afstemt sæsonens råvarer og dertilhørende indkøbslister. Du får også adgang til nogle af mine video-træningsprogrammer, så du har mulighed for at forkæle din krop med skøn træning i din dagligdag.

Vi træner sammen onsdage om eftermiddagen eller søndage om morgenen. Hvis du har lyst til at træne begge dage, er der selvfølgelig også mulighed for det. Fra uge 44 rykker LB Bootcamp indenfor i vores skønne lokaler på Travbanen i Charlottenlund.

Et 10-turs klippekort til LB Bootcamp koster 1.500 kr. På den måde betaler du kun for den træning, du deltager i. Klippekortet er gyldigt i 12 mdr.

dato


"Selvom jeg altid har levet relativ sundt, har jeg fået en langt større kropsbevidsthed efter Louises antiinflammatoriske forløb. Louise har givet mig masser af inspiration til at fortsætte den antiinflammatoriske livsstil. Forløbet rykker ved ens grænser, og nogle af de ugentlige udfordringer satte mig også på prøve. Men jeg opdagede, at det faktisk ikke var så svært at slippe de dårlige vaner. Louises udstråling, nærhed, humor og engagement er enormt inspirerende – så jeg skal helt sikkert på flere antiinflammatoriske forløb."
- Susanne


LB Bootcamp handler om, at vi skal
  • bygge en stærk krop fri af smerter.

  • øge din muskelmasse.

  • styrke dine knogler.

  • øge din mobilitet og bevægelsesfrihed.

  • arbejde på dit helbred.

 
Alt dette med en minimal belastning og slid af kroppen.

Jeg garanter dig skøn, sjov og alsidig træning og jeg vil gøre mit absolut bedste for, at du går hjem fra træningen med en følelse af glæde og overskud – hver gang!

Du får også adgang til mit LB Bootcamp online univers. Her får du masser af specifikt udvalgt materiale. Du får bl.a. adgang til en 4 ugers madplan med velsmagende antiinflammatoriske opskrifter afstemt sæsonens råvarer og dertil hørende indkøbslister. Du får også masser af træningsprogrammer til både styrke-, konditions- og yogatræning. Programmer du fx kan lave hjemme på stuegulvet, hvis du skulle misse en træning eller hvis du bare gerne vil forkæle din krop og dit helbred med lidt ekstra træning.  

Træningen

Vi skal træne på mange forskellige måder og af den vej opnå en både stærkere, sundere og mere fri krop. Træningen består bl.a. af:

  • kredsløbstræning.

  • styrketræning, hvor vi bruger egen kropsvægt, vægte og elastikker.

  • balancetræning.

  • smidighedstræning.

  • mobilitetstræning.

Træningen varer 1 time. Træningen er for let øvede og øvede, hvilket betyder at du som min. skal kunne løbe 250-300 meter i et stræk og kunne bevæge dig nogenlunde frit. Hvis du har lyst til at træne med vægte/belastning udover din egen kropsvægt, kan du tage dine egne vægte eller fyldte vandflasker med. Jeg medbringer elastikker. 

Indendørs træning (fra uge 44):


Tidspunkter: 
LB Bootcamp hold 1: Onsdag kl. 16.45 – 17.45
LB Bootcamp hold 2: Søndag kl. 09.00 – 10.00


Datoer indendørs (fra uge 44)
Træningen foregår i vores skønne lokaler på travbanen i Charlottenlund.  


Uge 44:         Onsdag d. 2/11, søndag d. 6/11 2022.

Uge 45:         Onsdag d. 9/11, søndag d. 13/11 2022. 

Uge 46:         Onsdag d. 16/11, søndag d. 20/11 2022.

Uge 47:         Onsdag d. 23/11, søndag d. 27/11 2022.

Uge 48:         Onsdag d. 30/11, søndag d. 4/12 2022.

Uge 49:         Onsdag d. 7/12, søndag d. 11/12 2022.

Uge 50:         Onsdag d. 14/12, søndag d. 18/12 2022.

Uge 1:           Onsdag d. 4/1, søndag d. 8/1 2023.

Uge 2:          Onsdag d. 11/1, søndag d. 15/1 2023.

Uge 3:          Søndag d. 22/1 2023.


Bemærk der afholdes juleferie fra d. 21/12 2022-3/1 2023 (sidste træning inden jul er onsdag d. 18/12 og første træning i det nye år er onsdag d. 4/1 2023). Ingen træning onsdag d. 18/1 2023.   


Adresse:

iLunden på Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund. 
Der er masser af gratis og ubegrænset parkering lige foran indgangen til iLunden (kør næsten helt ”ind på travbanen”). 
Se kørselsvejledning ind til i Lunden og hvor du kan parkere på kortet nedenfor. 

Praktisk info

Hvis du gerne vil træne 2 gange om ugen, skal du købe et 10-tursklippekort til det hold, som du foretrækker at deltage på. Efter du har købt din plads, vil du modtage en Velkomstmail, hvor du får mulighed for at tilvælge det andet hold, som du også ønsker at kunne træne på.

Hvad sker der efter din tilmelding?

Så snart du har tilmeldt dig LB Bootcamp får du en bekræftelse pr. e-mail.
Du får adgang til mit LB Bootcamp online univers indenfor 48 timer.

Spørgsmål & venteliste

Ved spørgsmål om LB Bootcamp skriv til louise@louisebruun.dk

Vil du gerne være en af de første, der får besked næste gang jeg afholder mine LB Bootcamp-hold. Skriv dig op her.

"Jeg har været meget glad for Louises anti-inflammatoriske forløb. De ugentlige check-ins har været meget motiverende. Og så har det givet resultater! Mest bemærkelsesværdigt og overraskende var, at jeg efter bare to uger slap af med de lændesmerter, der har plaget mig i mere end et halvt år, og som jeg ikke har været i stand til at træne væk. Men jeg oplevede også, at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad."
- Susan