8 uger med antiinflammatorisk mad og bevægelse
ONLINE FORLØB - OPSTART D. 2. OKTOBER 2023
8 uger med antiinflammatorisk mad og bevægelse
DKK 1345

På mit 8 ugers online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse, ændrer vi din livsstil i et stille og roligt tempo. Forløbet er til dig, der har brug for lidt mere tid til at få de antiinflammatoriske principper helt ind under huden.

 • Måske har du allerede forsøgt at ændre livsstil flere gange, men ryger gang på gang tilbage i de gamle dårlige vaner?

 • Måske er du et sted i livet, hvor konsekvenserne af mange års dårlig livsstil, nu viser sig i form af bl.a. alt for mange kg på sidebenene?

 • Måske døjer du med en eller flere livsstilsrelaterede sygdomme?

Igennem de 8 uger forløbet varer, vil jeg gøre mit allerbedste for, at du kommer i mål med dine ønsker omkring livsstilsændringen og at dine nye gode vaner ift. mad, bevægelse og søvn, bliver til en helt naturlig del af dit liv.

dato

Kick off - d. 2. oktober 2023


Læs hvad Sabrina, Mette og Charlotte har fået ud af at være med på mit 8 ugers online forløb med antiinflammatorisk mad og bevægelse.

"Jeg vil bare sige tusind tak for et helt fantastisk forløb. Hvor har jeg lært meget om mig selv og det der overrasker mig mest, er min psyke – jeg har lykkebobler i maven, meget oftere end før dette forløb. Min angst/ bekymringstanker er næsten helt væk. Så skønt! Jeg er gået fra 81 cm til 72 cm i taljen. Tabt 4 kilo og siger nu goddag til mine mave muskler igen i spejlet. Jeg har fundet ud af, at det at være sulten ikke er "farligt" og spiser ikke længere på forskud. Min energi er blevet så meget bedre, har mere overskud til mine børn, hvilket var mit vigtigste mål i dette forløb. Jeg vågner af mig selv om morgen og ikke af vækkeuret. Kæmpe stort tak herfra"
- Sabrina, januar 2023
"TAK! Dette forløb har virkelig gjort en forskel. En stor en af slagsen. Efter at have fået diagnosticeret en autoimmun sygdom i efteråret, blev jeg for første gang i mit liv INDRE motiveret til at lave livsstilsændringer. VARIGE ændringer, vel at mærke. Netop samtidig "opdagede" jeg dig og dine bøger, forløb osv. Det var HELT perfekt timing, og jeg fik dit forløb i julegave af min mand. De sidste 8 uger er på nogle måder bare fløjet afsted, og jeg har virkelig taget den nye livsstil til mig. Sådan helt under huden. Udover at have tabt ca. 5 kg og 7 cm i taljen, så har jeg mindsket muskel- og ledsmerter, ingen hovedpine og har en HELT anderledes energi i mit system. En GOD en! Jeg er fuldkommen overbevist om, at jeg vil fortsætte, og jer er vild med din 80/20-anbefaling, som netop gør, at jeg tror på, at det her nok skal lykkes fortsat. Du er SEJ! Du er inspirerende og KNALD-dygtig! Tak for det hele – og vi "ses" igen. Jeg har sendt mine allerbedste anbefalinger ud i hele mit netværk og vil fortsat gøre det. TAK for de sidste 8 uger - men allermest TAK for resten af mit liv"
- Mette, januar 2023
"Min umiddelbare tanke er: hvorfor har jeg dog ikke gjort det her noget før! Jeg er nu i mit livs bedste form; på vej mod de 58 år, fri for overgangsaldergener (smerter i ryg og led), fuld af energi og glæde, 6 kg lettere og SÅ klar på at fortsætte med min nye livsstil. Godt og klogt guidet af Louise Bruun. Jeg har ikke tal på de gange, jeg har rost og anbefalet konceptet – og AI som livsstil. Så tak for følgeskabet - er klar til selv at tage roret nu."
- Charlotte, januar 2023
Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 2. oktober 2023

Læs også hvad Praktiserende læge Mette fik ud af at være med på mit antiinflammatoriske online forløb

"Jeg afprøvede det da mange af mine patienter har talt enormt godt om forløbet: Vægttab, markant mere energi og mange er kommet af med deres symptomer på overgangsalderen eller har fået reduceret symptomerne betragteligt. Kolesterolet er også faldet når vi har kontrolleret dette. Jeg følte mig rimelig sund og normalvægtig forud for forløbet, men jeg må sige det har været helt utroligt at mærke forandringen. Motionen har jeg ikke fulgt ud over et par vanlige løbeture. Tiden er knap med mindre børn og det praktiserende lægearbejde. Vægttab på 4 kg men mest af alt en helt utrolig lethed i kroppen, og en enorm energi og mindsket søvnbehov efter den første rædselsfulde uge med hovedpine og sygdomsfølelse i kroppen. Mange af principperne fortsætter her i hjemmet, nok 80/20,. Jeg er fan og jeg vil klart anbefale forløbet! Tak."
- Mette, Praktiserende læge

Nederst på siden kan du læse, hvad endnu flere tidligere deltagere, har fået ud af at være med på mine antiinflammatoriske online forløb. 

Vil du også gerne passe bedre på dig selv og dit helbred?

Drømmer du også om at passe bedre på dig selv og på dit helbred? Drømmer du også om at bygge en stærk krop og et modstandsdygtigt immunforsvar. Ønsker du også at ændre livsstil til en sund og helbredsopbyggende livsstil fuld af næringsrig mad og masser af bevægelse? 

På mit 8 ugers antiinflammatoriske online forløb vil jeg tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og motiverende træning. Jeg vil hjælpe dig med at ændre livsstil og få et stærkt helbred samtidig med, at du slipper af med det inflammatoriske fedt omkring taljen og omkring dine indre organer. 

Jeg har de sidste 20 år hjulpet mere end 10.000 kvinder og mænd med at finde frem til den absolut bedste udgave af dem selv – til at blive gladere, stærkere og sundere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Det, jeg kalder den antiinflammatoriske livsstil. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Mit 8 ugers antiinflammatoriske online forløb er en udbygning af mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb, og henvender sig til dig som:

 • tidligere har forsøgt at omlægge din livsstil til en sund livsstil - uden held.

 • har svært ved at ændre vaner.

 • har brug for at have mig helt tæt på i 8 uger.

 • er diagnosticeret med en eller flere livsstilsrelaterede sygdomme, og virkelig er opsat på selv at gøre noget ved.

Antiinflammatorisk livsstil er nemlig sund logik – ikke kompliceret videnskab

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende, budskaber. Det skal det ikke være. 

Gennem de 8 uger som forløbet varer vil jeg på en simpel og overskuelig måde guide dig til, at spise en masse naturlig og velsmagende mad – velsmagende mad som bygger din krop og dit helbred op. Og du skal hverken måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 8 uger vil jeg også hjælpe dig med at få mere træning og bevægelse ind i din hverdag. Træning og bevægelse er simpelthen så vigtig for din krop og dit helbred, og jeg vil igennem forløbets 8 uger inspirere dig til, hvordan du kan gøre træning og bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag. 

Det er mit mål, i løbet af de 8 uger forløbet varer at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden – at den antiinflammatoriske livsstil bliver DIN nye livsstil, og at det efter forløbet bliver helt naturligt for dig, at tilvælge alle de ting, der bygger din krop og dit helbred op. Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere. 

Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 2. oktober 2023

Jeg har pakket 8 ugers online forløbet, så du får max værdi. Du får bl.a.:
 • 1 uges guidet forberedelse med daglige mails så du kommer bedst muligt fra start.

 • Min E-bog - nu også som lydbog - om grundprincipperne bag intelligent mad og bevægelse.

 • Emner som vejrtrækning. meditation og faste.

 • Lækre opskrifter med forslag til både én uges simpel madplan, én uges vegansk madplan og én 4 ugers madplan samt vejledende indkøbslister, tips til foodprepping og basislager.

 • Motiverende video-trænings-programmer til både begyndere og øvede: du får styrketrænings-program, konditionstrænings-program og yogaflow.

 • Alt kan laves derhjemme, i naturen, på jobbet eller når du er på farten. Hvis du synes, at løb er en udfordring, så fortvivl ikke – du kan sagtens være med alligevel.

 • Mail hver dag i alle 8 uger med inspiration og tips til din nye sunde antiinflammatoriske livsstil.

 • Adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af de andre forløbsdeltagere og kan stille spørgsmål til mig og mit team.

 • Spændende nye udfordringer fra mig undervejs såsom periodisk faste og en vegansk uge.

 • Mulighed for at monitorere din udvikling inden for fordøjelse, søvn, hormonbalance, smerter i led samt aktivitetsniveau i mit Antiinflammatoriske Barometer.

Det sker der efter din tilmelding

Efter din tilmelding vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb samt en mail med praktisk information omkring forløbet forud for opstart.

Ved spørgsmål skriv til louise@louisebruun.dk

Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 2. oktober 2023

Hvis du er i tvivl, om online forløbet "8 uger med antiinflammatorisk mad og bevægelse" er noget for dig, håber jeg, at du kan finde inspiration i, hvad et lille udpluk af deltagerne på mine seneste 8 ugers antiinflammatoriske online forløb, på egen krop, har oplevet:

"Jeg spurgte min kæreste i går, om han kunne mærke/se forskel på mig, siden jeg startede dette vidunderlige forløb..... "OM jeg kan", svarede han. "Du er blevet meget gladere - også for dig selv. Du er fuld af energi og der er sket noget med dit hår. Og så har du fået røde negle" – Smiley! Louise – jeg er fuld af taknemlighed over dit drive, dine opskrifter, din gejst, din viden og din inspiration. Jeg har ikke alle de nye vaner på plads endnu, men det havde jeg heller ikke forventet. Men jeg kan virkelig mærke, at det her er vejen for mig til et endnu sundere, 'lettere', mere smidigt og stærkt liv. Jeg vender tilbage for ny inspiration på et tidspunkt og har i mellemtiden kastet mig over et par af dine bøger. Du er skidego' - motiverende og inspirerende."
- Ann-Dorte, januar 2023
"Jeg har længe haft et ønske om at blive den bedst udgave af mig selv. I december besluttede jeg derfor, at den 1. januar skulle være starten på mit “nye liv”. Målsætninger var der mange af bl.a. 10/10/100 * Vægttab minimum 10 kg * Livvidde minimum 10 cm * Ingen slik, kager og alkohol i 100 dage. * Mere overskud, mere energi i hverdagen, samt bedre søvn. Jeg kan i dag på dag 50 siden starten på mit nye liv se følgende resultater: * Vægttab -7,5 kg * Livvidde -7,5 cm * Jeg har ikke en eneste gang spist slik, kager eller drukket alkohol. Dog har jeg nogle dage dulmet sukkertrangen med kakaodadler * Træning ca. 6 dage hver uge: Loop, cykle 25 km, Loop, Cykle 25 km, osv… I alt 40 gange på 50 dage. * Jeg har fået markant mere energi, overskud og alm. velbefindende Jeg lever ca. 75% efter AI, hvilket virker supergodt for mig. En del opskrifter er blevet lavet flere gange, og der er fortsat mange som jeg glæder mig til at prøve. Alt i alt er jeg superglad for min nye livsstil. Dagligt reflekterer jeg over at gevinsten ved dette, langt overstiger savnet af gamle vaner. “Kogt ned” så er det ved at blive en integreret del af mit nye liv."
- Martin, januar 2023
"Tak for 8 spændende uger Jeg er glad for – og meget overrasket over – de gode effekter, der hurtigt viste sig! Både cm om maven og kilo er røget. Også humør og energiniveau er steget. Hurra…. "
- Susanne, oktober 2022

"Dejlig antiinflammatorisk festmad. Jeg glæder mig til at komme videre på mine egne terms, men det har været så givtigt at deltage dybere søvn niveau lethed i kroppen tabt vægt og cm ingen eller meget lidt mavesyre mere bevægelse i hverdagen højere energi niveau Tak for din support her i gruppen, Louise"
- Helle, Juni 2022

"TAK for disse 8 uger. Jeg er yderst tilfreds. Jeg holdt kun til uge 7, hvor dagene gik i børnebørnsmad og vin og kaffe, men nu hvor jeg er kommet retur fra vinterferie er jeg tilbage på det antiinflammatoriske spor - og faktisk har jeg glædet mig. Jeg tog kun 1 kilo på i ferien, så det var billigt sluppet. Under og efter forløbet ser mine tal således ud: 83,3 kg er blevet til 76,8 Diff. = 6,5 kg. Talje 96 cm til 91 Diff. = 5 cm. Deller over talje 107 til 92 Diff. = 15 cm !!!!!! Lår 117 til 109 Diff. = 8 cm. Numse 116 til 111 Diff. = 5 cm Det er jeg YDERST tilfreds med og det beviser at det kan lade sige gøre. Jeg havde taget på fordi jeg har en smertefuld fod og trods stadige smerter har jeg tabt både kg og cm ved den antiinflammatoriske livsstil. På grund af foden er det ikke blevet til meget bevægelse kun stillestående bevægelse. Jeg fortsætter til i hverdagene og "synder" når jeg er ude eller har gæster. TAK Louise."
- Ester, Januar 2022

"Mit kolesteroltal er blevet normalt. Og min irritation i tarmen (divertikel sygdom) er nu fuldstændig i ro og infektionstallet normalt. Jeg har tabt 12 kg og smidt fedt i form af 14 cm."
- MOGENS 62 år

"Jeg er nu trappet helt ud af hormonbehandling, og det går fint. Gynækologen er vildt begejstret, og roser livsstilsændringen, og taler kun for. Vægttab på 6 kg og 12 cm fordelt på mave, ben og arme. Og nu masser af motion uden træthed, ømhed i muskler og led."
- Jette 55 år
Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 2. oktober 2023
"Det er et super godt forløb, og især den måde det er sat sammen på. Jeg er nok ikke den eneste som ikke har gjort det hele, men tallerkenmodellen bruger jeg flittigt, og ja tænker nu over hvad jeg rent faktisk spiser. Jeg mærker stor forskel i en nu lettere krop og har tabt mig 4 kg og er nu på 84 kg. Yderligere ligger mit kolesterol niveau nu hvor det skal. Dette var mit mål, og jeg bliver ved og har nu nogle gode redskaber til at fortsætte, for at få mere styrke i kroppen og bedre søvn. Det gør noget godt for hele systemet. Tak for dine megamotiverende indslag og mailen om morgenen"
- Jan, Juni 2022
"Tilmeldte mig forløbet fordi jeg havde behov for at høre noget godt for mig selv, øge mit energi niveau, og et højre knæ der var begyndt at værke. Det har været en fornøjelse og alt hvad drømte om, har jeg opnået: Lethed i kroppen Mere energi Ingen smerter i knæ Vægttab mm. Tak for inspiration/motivation, gode træningsprogrammer (som jeg fortsat vil følge) samt opskrifter. Jeg vil til hver en tid anbefale dette forløb. Skulle jeg forfalde til gamle vaner, deltager jeg gerne igen god sommer."
- Gitte, Juni 2022
"Dejlig antiinflammatorisk festmad. Jeg glæder mig til at komme videre på mine egne terms, men det har været så givtigt at deltage dybere søvn niveau lethed i kroppen tabt vægt og cm ingen eller meget lidt mavesyre mere bevægelse i hverdagen højere energi niveau Tak for din support her i gruppen, Louise"
- Helle, Juni 2022
"Jeg har bestemt ikke været 100% i forhold til kosten, som jeg ellers elsker!! Jeg har ENORMT svært ved at holde det om morgenen, da jeg vågner med hovedpine og svimmelhed hver morgen Og så SKRIGER mit system bare på kaffe 😵‍💫 Ved godt, at det er noget værre pjat og jeg “bare” skal igennem nogle dage så letter det igen. Men jeg har haft det ret slemt i hoved/krop den senere tid og så griber jeg ethvert halmstrå for lige at få lettet smerterne lidt!! Men jeg holder ellers tallerkenmodellen det meste af tiden, dog har jeg ikke kræfter til, at få lavet alle Louise Bruun’s lækre retter, så det bliver ofte bare hvad jeg lige har af grønt, bønner, linser, frugt osv. I går lavede jeg dog den lækre kylling med rodfrugter og grøntsager!! Virkelig dejlig smagfuld Mht. bevægelsen går det helt fantastisk Da jeg pga. min nakke/mit hoved ikke kan lave hård styrketræning el. løbe ret meget, så går jeg lange ture hver dag. Mindst 2 x dgl, da jeg jo alligevel skal ud med hunden! Det bliver til mange km. dgl. og kan virkelig mærkes i kroppen! Jeg har meget nemmere ved at gå op ad de høje bakker, som jeg har sat mig for at forcere hver dag, uden at blive forpustet Og jeg mærker tydeligt let ømhed (den gode form for ømhed) i lår og baller efter mine lange Vandreture! Jeg er kommet af med én blodtryksnedsættende pille samt én mavesyrehæmmende pille under dette forløb Det er jeg MEGET glad for Så selvfølgelig fortsætter jeg på egen hånd. Min næste mål er at komme HELT af med kaffen og så ellers se om jeg kan klare mig uden Louises og den fantastiske FB-gruppes gode råd, støtte og opmuntring Held og lykke fremover til alle jer derude Og endnu engang TUSIND tak til Louise for alle de dejlige opmuntrende morgenvideoer!! De bliver svære at undvære"
- Ingrid, Januar 2022
"Jeg har fuldt Louise’s plan ihvertfald 90/10, jeg har indtil nu tabt mig 7 kilo, har et større overskud og velbefindende og ikke mindst et lavere blodtryk (skal til lægen og have sænket medicinen) Min mand er i overvejende grad med i forløbet, nu lægger han vist sågar det hvide brød på hylden til ære for morgenmads omeletter, det er store ting . Alt i alt, er dette min nye livsstil, og jeg har også tilmeldt mig næste forløb omkring julemaden."
- Pernille, September 2021
"Dette forløb har virkelig har sat gang i mig. Jeg er 161 cm høj og startede med en vægt på 61,8 og livvidde på 96 cm!!! Nu har jeg tabt 5,1 kg og en livvidde på 86 cm, så der er stadig noget at tage af det sidder lige der Jeg er virkelig startet op med mere motion og har det rigtig godt med det. Tak for denne gang."
- Gitte, September 2021
Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 2. oktober 2023
"Jeg vil gerne takke for et super forløb. Jeg har nydt at spise al den gode mad og føle jeg gør noget godt for mig selv Jeg er klar til august igen da jeg de sidste to uger og indtil august er i Frankrig og har syndet lidt og med nykonstateret diabetes 2 er AI ikke længere nice to have livsstil men need to have. Så dejligt med de tabte 6 kilo, mindre tør hud - selv på fødderne!, ingen oppustethed eller mavesmerter som jeg normalt altid havde og havde vænnet mig til at leve med. Mere energi og godt humør Tak Louise Bruun."
- Anette, Juni 2021
"Status i tal: 5 kilo mindre på vægten. 10 cm mindre om taljen. Status i livsglæde: Massiv! Jeg ville give min krop mindre at stresse over, og det har den fået med AI kost. Forløbet har ændret min opfattelse af hvad man kalde et måltid. Fedt forløb, og de 8 uger er helt klart at foretrække frem for 28 dage."
- Ida, Januar 2021
"Du har på den gode måde holdt os alle sammen i hånden - og hevet os lidt op i kraven når/hvis/da vi faldt ‘lidt omkuld’. Jeg må bare sige - jeg er vild med det hele. Opskrifterne, de daglige mails inklusive og bl.a. opmuntring, udfordringerne, ‘den løftede pegefinger’, den positive indstilling, dig og hele forløbet. Så endnu engang TAK for hjælpen og for at være en øjenåbner."
- Mette, Januar 2021