Test Tag
At følge en antiinflammatorisk kost kan bidrage til bedre helbred. Den inkluderer fødevarer som frugt, grøntsager, fuldkorn og fede fisk. Reducer inflammation i kroppen og fremme velvære nu!
Test Tag: Blogindlæg
Test Tag: Forløb
Test Forløb

Test Forløb

Drømmer du om en sund og smuk hud med masser af spændstighed og glød?

Vil du lære at behandle din hud med naturlige produkter og teknikker og samtidig lære, hvilken betydning maden har for din huds sundhed og glød?

Huden udgør kroppens største organ og spiller en afgørende rolle i at opretholde vores velvære. Den regulerer vores kropstemperatur og beskytter os mod skadelige kemikalier, vira, svampe og bakterier fra omverdenen. Derudover afspejler din hud ofte din indre sundhedstilstand.

Dette kursus vil give dig mulighed for at dykke dybere ned i forståelsen af din hud. Vi skal både arbejde med huden udefra, men også indefra. Du vil bl.a. få indblik i, hvilke hudplejeprodukter der passer bedst til din specifikke hudtype, hvilke fødevarer der kan forbedre hudens tilstand, effektive øvelser til at reducere rynker, og hvordan massage kan bidrage til en glattere og smukkere hud.

Læs mere om forløbet
Test Tag: Bøger
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Louise Bruun & Jerk W. Langer
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Bogen kan hjælpe alle, som vil have det bedre i dagligdagen, lindre skavanker og symptomer, forebygge sygdomme og arbejde aktivt med at modvirke tidlig aldring. Mennesker med gigtsygdomme, type-2-diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol, tarmbetændelse, hormonforstyrrelser og eksem kan på kort tid opnå dramatiske forbedringer. Ny energi og større velvære, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse, vægttab uden sult, god nattesøvn, færre smerter, sundt blodtryk og kolesterolniveau og mindre behov for medicin - det er blandt de mange gevinster.
Detaljer
Test Tag: Videoer