ONLINE forløb

ONLINE forløb: 28 antiinflammatoriske dage med mad og bevægelse - KICK OFF 26. august 2019

ONLINE FORLØB: KICK OFF DEN 26/8 2019

VI GENTAGER SUCCESSEN MED ONLINE FORLØBET

28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse

Begrænset antal pladser

”Jeg ser frem til at lære endnu flere deltagere, hvad vores krop fra naturens side er i stand til at gøre – bare ved, at vi spiser og bevæger os intelligent! Mit udgangspunkt er aldrig et ensidigt fokus på vægttab, men derimod er mit fokus på et stærkt og velfungerende helbred ”.

 

For mig er det logisk, at den krop som hver dag får naturlig, smuk og velsmagende mad og den rigtige bevægelse, er en sund og en stærk krop. Det ved de fleste heldigvis. Men det er de færreste der ved, hvordan de spiser og bevæger sig intelligent: nemlig antiinflammatorisk. Hos Louise Bruun ser vi frem til at byde velkommen på det andet, intet mindre end fantastiske ONLINE forløb.


Livsstilsændring på 28 dage

Jeg ved, at du på blot 28 dage kan opnå en ændring af dit mindset og dine vaner samt opbygge et solidt fundamentet til en sund og stærk krop. Kendetegnende for de mange succeshistorier jeg får fra de mennesker, jeg har hjulpet gennem årene er, at det at leve antiinflammatorisk ikke opleves som en ny kur, et midlertidigt quickfix eller kan sættes lig med at lide afsavn. Det er en livsstilsændring, som jeg håber og tror på, at du vil opretholde meget længe efter de 28 dage er gået - og helst resten af livet.

JEG VIL MED! GÅ TIL TILMELDING!

Det her fortæller nogle af mine tidligere  ONLINE-forløbsdeltagere:

"Det er helt vildt - mit blodsukker er totalt i balance, spiser til måltiderne og ja det er stort set det. Fedt fedt og tak Louise". 

"Føler mig lettere - klarere i blikket - mere overskud – gladere". 

"Kan der være rigtigt, at man allerede efter en uge kan mærke og se forskel? Synes min hud er blevet pænere og har det generelt bedre". 

"For første gang i over et år.. Vågnet jeg uden afbrydelser af hoftesmerter i højre side".

"Her er maven fladere, der er røget et par kg, og jeg kan se tydeligt forskel på cellulites på lårene". 

"Meget mindre ledsmerter på løbeture og generelt. Har brug for mindre søvn. Og føler en anden friskhed i kroppen". 

Jeg giver dig det bedste fra mine 20 års arbejde inden for sundhed

Jeg har hjulpet tusindevis af mennesker med alverdens lidelser - bare ved at få dem til at spise og bevæge sig intelligent (antiinflammatorisk). Det har jeg gjort qua min baggrund som ernæringsterapeut, personlig træner, forfatter til 10 bøger (bl.a. min bestseller "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost"), foredragsholder, på mine Health & Yoga Retreats og mine fysiske antiinflammatoriske forløb samt på Louise Bruuns Akademi, hvor jeg udbyder flere uddannelser inden for intelligent mad og bevægelse. Mine mange års erfaring fortæller mig, at den væsentligste årsag til, at mange døjer med en bred vifte af dårligdomme og sygdomme er, at mennesker i vid udstrækning er styret af deres umiddelbare lyster og følelser – i stedet for at lytte til kroppens og sindets grundlæggende behov. Måske du kan genkende fra dig selv, at du ofte er styret af dine følelser, fremfor at give din krop det, den reelt har behov for?

Inflammatorisk vs. antiinflammatorisk livsstil

Ordet inflammation betyder på latin: ilden indeni. Det er vigtigt at skelne mellem akut og kronisk inflammation – jeg vil ikke gå mere ind i det her end at nævne, at en kronisk inflammation, herunder inflammatorisk fedt i mave og lever, på længere sigt gør os syge og dræner os for energi. Symptomerne er fx, at du ældes hurtigere, kan opleve en vægtøgning, få ondt i leddene, oplever træthed mv. En antiinflammatorisk livsstil, derimod, styrker og genopbygger din krop, ligesom den kan forebygge, lindre, behandle – og sommetider endda helbrede. 

Vi finder sammen vejen til din nye antiinflammatoriske livsstil - NU

Mit nye antiinflammatoriske ONLINE forløb fokuserer på at lytte til vores kroppes og sinds behov, og begrænse eller helt eliminere vores følelsers altdominerende magt i forhold til en ofte uhensigtsmæssig og inflammatorisk livsstil med dårlig mad og inaktivitet. Det skal vi have gjort op med. NU. Jeg giver dig en lang række værktøjer til at opnå en øget kropsbevidsthed og til at kunne navigere og træffe de mest hensigtsmæssige valg inden for mad og bevægelse, i en ofte travl hverdag. Vi gør det sammen, jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook.


Mit antiinflammatoriske ONLINE forløb er til dig, der ønsker at

 • Lære at spise og bevæge dig intelligent
 • Få masser af inspiration til din nye antiinflammatoriske livsstil
 • Have hjælp til at ændre livsstil med Louise helt tæt på
 • Være en del af et stort lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook

 

Når du tilmelder dig, får du adgang til

 • 28 dages antiinflammatorisk ONLINE forløb med Louise Bruun
 • En E-bog om grundprincipperne bag intelligent mad og bevægelse: De lækreste opskrifter og forslag til 28 dages madplaner, tips til foodprepping og basislager i køkkenet mv. samt en introduktion til intelligent bevægelse
 • Video-trænings-programmer med Louise: Opvarmnings-, styrketrænings- og strækprogram, som du kan lave derhjemme, i naturen, på jobbet eller når du er på farten. Hvis du synes, at løb er en udfordring, så fortvivl ikke – du kan sagtens være med alligevel
 • Flere videoer om ugen, hvor Louise fortæller om forskellige emner og deler ud af sin viden og erfaringer
 • Nedtælling starter en uge før Kick Off og du får en mail hver dag i alle 28 dage med inspiration og tips til din nye sunde antiinflammatoriske livsstil
 • Adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af dine ”med-ONLINE forløbsdeltagere”
 • Udfordringer fra Louise undervejs
 • Mulighed for at monitorere din udvikling indenfor fordøjelse, søvn, hormonbalance, smerter i led samt aktivitetsniveau

 

Din investering

Prisen for mit ONLINE forløb: 28 antiinflammatoriske dage med mad og bevægelse  er 795 kr.

 

 

Hvad sker der efter din tilmelding?

 • Så snart du har tilmeldt dig mit antiinflammatoriske ONLINE forløb, får du en bekræftelse pr. e-mail
 • 1 uge inden Kick Off starter nedtællingen og du vil modtage din adgang til den lukkede Facebook-gruppe, min E-bog og mine tips og tricks til at komme optimalt fra start
 • Du kan allerede nu begynde at glæde dig til alt det dejlige, der venter!

Til dig der stadig er i tvivl om ONLINE forløbet er noget for dig, så kast et blik på listen neden for – hvis du kan nikke genkendende til nogle af punkterne, er forløbet noget for dig. 

Savner du

 • Mere energi og glæde i hverdagen
 • Mindre oppustethed
 • Bedre fordøjelse (og toiletvaner)
 • Pænere hud
 • Stabilt blodsukker
 • Mindre sukkertrang
 • Begyndende vægttab
 • Bedre nattesøvn
 • Mindre svær træthed ved kroniske inflammatoriske sygdomme
 • Øget kropsbevidsthed
 • Bedre hormonbalance

 

Drømmer du om

 • Færre smerter og ømhed i kroppen
 • Mindre hævede led
 • mindre behov for medicin
 • Fortsat vægttab
 • Mindre inflammatorisk fedt i mave og lever
 • Større adræthed og bevægelighed
 • Forhøjet blodtryk sænkes
 • Forhøjet kolesterol sænkes
 • Forhøjet blodsukker modvirkes
 • Bedre styr på hormoner
 • Bedre kontrol med stofskiftet
 • Besvær i overgangsalderen reduceres
 • Mange inflammatoriske sygdomme lindres

 

Vil du gerne forebygge

 • Blodpropper
 • Visse kræftlidelser
 • Demens
 • Depression
 • Type-2 diabetes


Hvis du gerne vil kontaktes automatisk i forbindelse med kommende ONLINE forløb, kan du signe op her.
 

”Min gave i livet og det som jeg lever efter, er at give videre på en positiv og naturlig made. Jeg håber, at du forstår, at jeg bare gerne vil inspirere dig til et stærkere helbred. Jeg er aldrig optaget af vægttab, rynker, lange øjenvipper eller andre kosmetiske ting… Men derimod er jeg er optaget af glæde, taknemmelighed, begejstring og et stærkt og velfungerende helbred”!