ONLINE forløb

ONLINE forløb : 28 antiinflammatoriske dage med mad og bevægelse - KICK OFF d. 9. marts 2020 - pris 795 kr.

BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV MED DEN ANTIINFLAMMATORISKE LIVSSTILMit antiinflammatoriske online forløb er noget for dig, hvis du... 

Få et stærkt helbred på bare 28 dage

Drømmer du også om at ændre livsstil – at spise sundere og dyrke mere motion, men ved ikke rigtigt hvordan du skal komme i gang?

På mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb vil jeg tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og spændende træning. Jeg vil hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv, samtidig med at du slipper af med det inflammatoriske fedt og bliver stærk, trimmet, klogere, får mere energi og bliver gladere.

Jeg har de sidste 20 år hjulpet rigtig mange mennesker, med at finde ind til den bedste udgave af dem selv, bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt, det jeg kalder intelligent mad og bevægelse. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig.

JEG ER KLAR. GÅ TIL TILMELDING.

Nedenfor kan du læse hvad nogle af mine tidligere online forløbsdeltagere siger om den antiinflammatoriske livsstil:

“Det VIRKER at leve efter de her antiinflammatoriske principper.”

“Alle burde prøve forløbet og mærke hvad det gør på deres krop.”

“Det er helt vildt - mit blodsukker er totalt i balance.”

“Eksemen er HELT væk og hormoncremen er derfor lagt på hylden.”

“Det har været inspirerende, lærerigt og en øjenåbner for mig !!!”

“Alt i alt er mit liv blevet bedre og sjovere og jeg har lyst og mod til at leve sådan altid.”

“Det er da såååå fantastisk, ikk?? Nærmest et mirakel.”

“Føler mig lettere - klarere i blikket - mere overskud – gladere.“

“Det er simpelthen det mest fantastiske jeg har gjort for mig selv i flere år.”

Sund logik – ikke kompliceret videnskab

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende, budskaber. Det skal det ikke være. Jeg vil igennem forløbets 28 dage på en simpel og overskuelig måde guide dig til, at spise en masse naturlig og velsmagende mad, som bygger din krop og dit helbred op. Og så skal du ikke måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 28 dage vil jeg også hjælpe dig med at blive bevidst om, hvor vigtig bevægelse er, og hvordan du kan gøre bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag.

JEG ER KLAR. GÅ TIL TILMELDING.

”For mig er det logisk, at den krop, som hver dag spiser den rigtige mad og laver den rigtige bevægelse, er en sund og en stærk krop.”

Det er mit mål, på bare 28 dage, at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden, så du bliver den bedste udgave af dig selv med et sundt og stærkt helbred, samtidig med at du slipper af med det inflammatoriske fedt og bliver stærk, trimmet, klogere, får mere energi og bliver gladere.   
Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere.

Når du tilmelder dig, får du adgang til

 • ONLINE forløbet: 28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse
 • En E-bog om grundprincipperne bag intelligent mad og bevægelse
 • Lækre opskrifter og forslag til både én 7 dages simpel madplan og en 28 dages madplan, vejledende indkøbslister, tips til foodprepping og basislager
 • Mine video-trænings-programmer: Opvarmnings-program, styrketrænings-programmer (til både inden- og udendørs) og et yogaflow. Alt kan laves derhjemme, i naturen, på jobbet eller når du er på farten. Hvis du synes, at løb er en udfordring, så fortvivl ikke – du kan sagtens være med alligevel
 • Mail hver dag i alle 28 dage med inspiration og tips til din nye sunde antiinflammatoriske livsstil - samt tips og tricks til at komme bedst muligt fra start i ugen op til Kick Off
 • Adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af dine ”med-ONLINE forløbsdeltagere” og kan stille spørgsmål til mig og mit team
 • Udfordringer fra mig undervejs
 • Mulighed for at monitorere din udvikling indenfor fordøjelse, søvn, hormonbalance, smerter i led samt aktivitetsniveau i mit Antiinflammatoriske Barometer

Bemærk, at nedtælling til ONLINE forløbet starter d. 2/3 2020 med tips og tricks til, hvordan du kommer optimalt fra start! Selve Kick Off er d. 9/3 2020.


Din investering
Prisen for ONLINE forløbet: 28 antiinflammatoriske dage med mad og bevægelse er 795 kr.


JEG ER KLAR. GÅ TIL TILMELDING.


Hvad sker der efter din tilmelding?

 • Så snart du har tilmeldt dig mit antiinflammatoriske ONLINE forløb, får du en bekræftelse pr. e-mail
 • 1 uge inden Kick Off starter nedtællingen og du vil modtage dit log in til med adgang til forløbsmaterialet - bl.a. min E-bog, invitation til den lukkede Facebook-gruppe og mine tips og tricks til at komme optimalt fra start 

    

   Næste online forløb i 2020?

   Tilmeld dig vores interesseliste, så kontakter vi dig automatisk, når der åbnes for salg til det næste online forløb.