Louises Blog

Spændende Health & Yoga Retreats i Sverige i 2017 - nu med temaer!

Igår holdt jeg møde med mit håndplukkede, fantastiske retreat-team - alle er de uddannede på min uddannelse "Lykkemad- & Yoga Certificering" på mit eget akademi i 2016 - og hver især kan de byde ind med noget helt specielt i forhold til de 3 udvalgte retreat-temaer. 
De glæder sig til at skyde Health & Yoga Retreat-sæsonen for 2017 i Sverige i gang med en NYHED: Tema-retreats præsenteret i samarbejde med FEMINA.
Alle 3 retreats er naturligvis bygget op omkring mit gennemtestede Health & Yoga Retreat-koncept - det vil sige masser af intelligent mad/inspiration samt bevægelse (yoga og vandreture): 

STRESS AF OG FÅ DINE HORMONER I BALANCE (24-26/3)
Et skønt retreat med fokus på ro, natur, yoga og masser af Lykkemad, der alt sammen kan give dig redskaberne til at håndtere den stress, som er i dit liv. Hvis stressen har taget over, vil din hormon-balance typisk også være udfordret og det kan give sig udtryk i nedsat livskvalitet - hovedpine, overgangsalder-gener, nedsat fertilitet, dårlig fordøjelse og meget andet. Jeg har arbejdet med stress og hormoner i mange år og ser hele tiden, hvor stor effekt både yoga og maden har på dit helbred, også bare på 3 dage!


ANTIINFLAMMATORISK RETREAT med periodisk faste (
5-7/5)
Vil du gerne prøve at mærke den effekt det har på din krop at spise mindre og super sundt? Undersøgelser viser hvor helbredende det er at spise mindre. kom med i ødegården, hvor der vil være vandring i skovene, skøn yoga og antiinflammatorisk Lykkemad. Du vil få den dejligste mad indtil kl. 15, og derefter vil der være yoga, urtethe og vand. Jeg har set hvilken forandring det giver i folks fordøjelse, deres hormonelle balance, deres energi, deres søvn og almene helbred. Jeg har skrevet to bøger om emnet og ved det virker! Det er skønt at gøre i ødegården sammen med ligesindede og opleve hvor nemt det er og hvor vidunderligt det føles!

RO I SINDET - DIGITAL DETOX (16-18/6)
Der er højt til loftet i ødegården, som ligger midt ude i den svenske urskov. Der er stille, der er smukt, der er natur, der er INTET signal, ingen skærme eller internet. Vi skal bare lave yoga, vandre i skovene og spise helt vidunderlige lykkemad, drikke stimulerende urtetheer og bade i skov søen. En fantastisk mulighed for komplet balance og ro og tid til at tænke over livet og alt det du ikke har tid til i hverdagen!

 

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om de 3 tema-retreats i foråret 2017 - og sikre dig en plads allerede nu? Check http://louisebruun.dk/pages/health-yoga-retreat-sverige. 

Kommentér