Louises Blog

Så du Tarmlørdag på DR2 igår?

Igår handlede DR2’s Temalørdag om tarme! Og jeg var med som en af to “alternative" eksperter. Min overbevisning er jo, at fordøjelsen er vores anden hjerne – så det var vigtig en udsendelse. Jeg har spundet hele mit arbejdsliv (kurser, uddannelser, retreats, foredrag, private kunder, TV og mm.) rundt omkring det selvhelbredende menneske og elsker tanken om at vi kan gøre rigtig meget ved at spise dejlig lækker og nærende mad.

Se (eller gense) udsendelsen "Tarmlørdag på DR2 - helt ind i maven" her. Og oplev med egne øjne, hvad antiinflammatorisk mad kan. Og yoga. Kvinden som jeg havde fornøjelsen af at hjælpe/vejlede, havde fået mine 2 bøger, 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og Fri af stress med yoga og opnåede fantastiske resultater meget hurtigt. Du kan se mere om alle mine bøger her.

Jeg er overvældet over al jeres positive respons. Af hjertet tak. Og ha' en fantastisk søndag!

Kommentér