Louises Blog

Glædelig 24. december

Tak fordi I fulgte med!

Det har været en fornøjelse igen i år, at give jer en lille video eller et billede af noget af den yoga, jeg elsker meget højt. Min yogabog kommer her til februar og den er virkelig smuk og meget brugbar til alle - både begyndere og øvede.

Det er egentlig også en lidt privat ting med denne kalender, fordi alt er bygget op omkring "likes", og at succes´en med kalenderen er direkte målbar med, hvor mange likes jeg har - det er nok det element jeg mindst kan lide ved det. Men jeg mærker den positive energi og alle jeres fine kommentarer og håber, at I har nydt det lige så meget, som jeg har, og fået lidt med jer. Husk at I nu kan se videoerne på min "youtubekanal" hvor jeg bare hedder Louise Bruun.

Jeg håber I alle får den dejligste juleaften med masser af kærlighed og god mad.

Kærlig Karma

Kommentér