Yoga i ødegården og i hængekøjen
I hængekøjen drømmer jeg om yogarejser i ødegården. To retreats: ét udsolgt, ét med pladser i september. Yoga, lykkemad & ro i svenske skove for 2900,-. Se mere på link.
Yoga i ødegården og i hængekøjen - Louise Bruun

Ja så ligger jeg der med min kæmpe mave i min hængekøje. Jeg læser det nyeste nummer af Fit Living, som har en artikel serie om yogarejser, og også mine ture til ødegården er med. Jeg har to retreats her i sensommeren d. 2/9-4/9 med Marianne Elsass, som er udsolgt og så igen 30/9-2/10 med Kristine Bernhoft, hvor der stadig er ledige pladser. Tænk sig at skulle på yogaretreat i min ødegård med masser af dejlig yoga, lykkemad, natur og fantastiske vandringer i skoven. Det er magisk, det er hyggeligt, det er lærerigt, det er RO og du bliver bare lykkelig!

Jeg glæder mig helt utroligt til at skulle lave yoga igen, sådan på min måde, og ikke bare læse om det! Jeg er rimelig begrænset i min måde at bevæge mig på, da maven er stor og leddene er bløde. Så jeg er mest til hængekøje-yoga med lidt stræk i benene og hvad jeg nu ellers kan finde på :-)

Men gid jeg skulle med til de svenske skove i september/oktober og nyde Kristines vidunderlige yoga og dejlige mad!

OG tilmed til nedsat pris....2900,- for en hel weekend!

Se mere her http://louisebruun.dk/pages/health-yoga-retreat-sverige.