Vores team af gæsteundervisere på uddannelsen
Start på organyogaterapeut-uddannelsen i september med Karen Deleuran og mig. Vi har også top gæsteundervisere som Line Friis, en holistisk hudterapeut. Line vil dele sin ekspertise om skønhed indefra og hormoners effekt. Vil du vide mere? Kontakt os.

Uddannelsen til organyogaterapeut starter op i september. Det vil være Karen Deleuran og jeg, der underviser, men vi har også lavet et panel af gæsteundervisere, som vi vil fortælle om her på bloggen.

På min uddannelse, som jeg lavede forrige år med stor succes, havde jeg ligeledes gæsteundervisere med, som bare gav deltagerne så meget ekstra viden. Vores mission er at lave Danmarks bedste yogauddannelse og har derfor inviteret nogle af landets bedste og dygtigste undervisere med til at give deres bidrag.

Jeg starter med at fortælle om Line Friis, som arbejder som holistisk hudterapeut, og som skal bidrage med at fortælle om skønhed indefra og hormoners påvirkning af vores helbred indeni som udenpå. Jeg har arbejdet med Line igennem mange år, både med forskellige workshops og retreats. Line har en fænomenal forståelse for at vores krop og sind hænger sammen, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med hende på uddannelsen!

Line Friis er uddannet kosmetolog og har arbejdet med holistisk skønhed i over 13 år. Hun har udviklet signatur-behandlinger for både Rudolph Care og KARMAMEJU. Line har startet og driver "Dare to Care", som er en holistisk skønhedsklinik og butik placeret centralt på Østerbro i København.  Hvert år arrangerer hun eksklusive skønhedsretreats i Danmark og udlandet. Line har vundet og været nomineret i Danish Beauty Award i 2014/16 og i 2017 og 2018 er hun dommer i konkurrencen. 

Line brænder for det holistiske og for at hjælpe mennesker med at få en smuk hud ved at arbejde med kroppen og livsstil fremfor kortvarige løsninger. Hun finder først årsagen og finder den rigtige behandling for dette. Bagefter så forsvinder hud problemerne langsomt men varigt. For Line er nærvær, oprigtighed, ærlighed 3 vigtige ord som også beskriver hendes daglige arbejde med klienter. Skønhedsbrancen er uigennemsigtig og over alt bombarderes vi af tilbud og hurtige løsninger som ofte ender med fejlbehandling af huden. Line tilbyder en større unik forståelse for huden som det sladrende organ vi bør lytte til. Hos hende lærer man om hvordan man får en smuk hud ved først at gøre den sund og velfungerende og på mange måder gør hun op med den gængse måde at behandle huden på.

Hvis du vil høre mere om uddannelsen, kan du skrive til info@louisebruun.dk eller deleuran.karen@gmail.com