Sommerudsalg 50 % i shoppen og lidt inspiration til opskrifter
Sommerudsalg! Spar 50% på udvalgte krydderier i shoppen. "Caribiens skatte" for fisk/kylling, "Lille Lena" til desserter og "Elderberry Syrup" til morgenmaden. Kvalitet møder smag - shop før de er væk!

Jeg har lige fundet ud af at nogle af mine fantastiske krydderier holder til juli 2016, og derfor sælger jeg dem til 50 %. De skal jo bruges!!

Som I jo ved er jeg besat af sanserne til at styrke min fordøjelse og der passer krydderierne virkelig godt. De dufter, de smager og de er en fryd for øjet. Jeg har nogle af de fineste blandinger fra HERBARIA, som jeg bruger stort set hver dag til kød, fisk, kylling, grønt, salater og desserter. Jeg betragter det, som prikken over i´et til ethvert måltid, ekstra vitaminer, mineraler og stimulerende aktive ingredienser. OPTUR!

"Caribiens skatte" bruger jeg til fisk og kylling, blander den tit med hvidløg, lidt citron og så bare smøre ind! Ej den smager vidunderligt af sol og sommer! http://louisebruun.dk/products/karibiens-skatter-krydderiblanding?variant=9286742979

"Lille Lena" bruger jeg til desserter eller til drys på grød og yoghurt. Den indeholder hibiscusblomster, blåbærflager, hindbærflager og meget mere. Jeg lavede den lækreste jordbær salat med hakket mynte og citronmelisse fra haven og dryssede krydderiet på - perfekt, enkel og smuk dessert.
http://louisebruun.dk/products/lilla-lena-krydderi-til-det-sode-kokken?variant=9284452291

Og så er der jo min elskede "Elderberry Syrup", som jeg også har på tilbud. Den har en  koncentreret intens sødme, syrlighed og jeg bruger den som krydderi til min morgenmad. Fx brugt flittigt på min hørfrø/chia-grød. Den fungerer som en tinktur, der kan mere end bare smage godt og se bedårende ud.  Virker meget stimulerende for fordøjelsen og for immunforsvaret og jeg elsker, at mine unger får den med på morgenmaden - en god start på dagen! Bedst før september 2016.
http://louisebruun.dk/products/elderberry-sirup-mikstur?variant=5428932035