På torsdag udkommer min og Jerk Langers fantastiske antiinflammatoriske bog!
Samarbejde med Jerk Langer gav bogen "21 helbredende dage". Oplev fordelene ved antiinflammatorisk kost. Deltag i vores retreat. Køb nu!
På torsdag udkommer min og Jerk Langers fantastiske antiinflammatoriske bog! - Louise Bruun

Et skønt samarbejde mellem læge Jerk Langer og mig - og det er der kommet denne smukke bog ud af.

"21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" er en bog der lærer dig noget om din fordøjelse, dit blodsukker, din energi og om mad der smager skønt og er nemt at lave - helt naturligt.

Jeg har levet efter de principper stort set hele mit liv - masser af grønt, gode fedtstoffer og lette proteiner, og jeg har erfaret at min krop er stærk og sund, især her i denne periode hvor jeg har været gravid med tvillinger, født dem naturligt og haft efterfølgende udfordringer. Min krop har restitueret helt utroligt (sådan så lægerne gerne ville høre hvad pokker jeg havde gjort - sejt!)

Det er en vigtig bog, som vi har arbejdet længe på og med et emne vi begge har arbejdet med i mange år og som vi ved virker! Og vi er begge meget stolte over resultatet - køb bogen her http://louisebruun.dk/collections/boger/products/21-helbredende-dage-med-antiinflammatorisk-kost?variant=28667583430!

Jeg og mit Team har lavet et unikt antiinflammatorisk retreat oppe i ødegården her 30. september til 2. oktober - udelukkende med fokus på den antiinflammatoriske livsstil - masser af fantastisk mad, skøn yoga og vandreture i den svenske skov - en unik mulighed for at lære det på tæt hånd og få et boost i den gode retning. Der er stadig pladser - skriv til sanne@louisebruun.dk for mere info og tilmelding.

Du kan også læse et uddrag fra bogen og se de smukke billeder i Fit Living.

Længe leve den antiinflammatoriske livsstil som bare er en helt naturlig og enkel tilgang til livet!

Tak fordi I kiggede med, og nu skal jeg amme to sultne fine babyer:-))