Nyt samarbejde og et nyt spændende produkt i shoppen
Sammen med Kejserinderne, Heidi Holm og Anne Ruby, introducerer jeg Kejserindeolien til kvinder efter kejsersnit. Naturlige olier og vitaminer hjælper med at reducere arrets synlighed. Læs mere her.

Se video her: Mælkesyrebakterier - Video

Det er mig en stor fornøjelse at indvie dig i mit nye samarbejde med Kejserinderne alias fysioterapeut Heidi Holm og jordemoder Anne Ruby. Sammen har de skabt et unikt optræningsprogram og helingsforløb målrettet de 12.000 danske kvinder, der årligt føder ved kejsersnit - og hos Kejserinderne er der både fysisk og mental hjælp at hente.

I den forbindelse introduceres de to Kejserindeolier kaldet Din Olie – olien til dit ar, som de 2 kvinder (altså Kejserinderne) i øvrigt også kalder flydende kærlighed til DIT ar. Kejsersnit arret kalder de for en “mommy-tattoo” eller et “kærligheds ar” – det synes jeg bare er så fint!

Kejserindeolien indeholder udelukkende  de reneste, økologiske olier (hampeolie, tidselolie, arganolie og granatæbleolie), som er kendt for deres helende og regenererende virkning. Derudover er der tilsat A- og E-vitamin i store doser. A-vitamin øger kollagendannelsen i huden, og gør den stærkere og mere smidig. E-vitamin mindsker rødme og irritation, og vil ved dagligt brug, gøre arret mindre synligt.

Din Olie er naturligvis 100 % fri for parabener, tilsætningsstoffer og parfume, håndfremstillet i Danmark, ikke testet på dyr og udviklet i samarbejde med danske Fischer pure Nature.

Der er 2 varianter at vælge imellem - en 100 % duftneutral og en med en blid, skøn duft af økologisk lavendelolie, ægte rosenolie og litsea (citrus). 

Hvis du er nysgerrig, selv netop har fået, skal have eller kender nogen, der har fået eller skal have et kejsersnit, så kan jeg varmt anbefale at se meget mere om Kejserinderne, deres online forløb, Livehold og/eller personlige sessions her.