NYHEDER i min shop
Forudbestil min yoga bog, opdag spanske Blomster-/bipollen, nyd antioxidant-rige Golden Berries, boost sundheden med Vitalise fra Pukka, og giv fordøjelsen kærlighed med økologisk Surkål.
NYHEDER i min shop - Louise Bruun

Jeg bliver simpelthen nødt til lige at dele mine nyheder i shoppen med dig, se bare med her:

Fri af stres med yoga (udkommer 24/2) hvis et signeret eksemplar af min nye bog om yoga skal  lande i din postkasse lige umiddelbart efter, kan den forudbestilles her http://louisebruun.dk/products/min-bog-om-yoga-udkommer-2016.

Blomster-/bipollen første gang jeg stødte på denne slags pollen var i Sverige. Denne pollen er fra frodige blomster i Spanien, indeholder protein og aminosyrer og med en frisk, sødlig smag gør den sig godt på morgenmad eller desserter http://louisebruun.dk/products/blomster-bipollen.

Golden Berries er jeg vild med pga. deres sursøde smag og lidt seje konsistens. Men også fordi bærret, som du måske også kender som ananas-kirsebær, kan spores helt tilbage til Inka-indianerne, som allerede dengang anerkendte deres ernæringsmæssige egenskaber. En rigtig Superfood, den  indeholder flavonoider (som virker som antioxidanter), vitamin A, C og B12, fosfor samt flere kostfibre end fx svesker og blåbær. Brug det i en kålsalat, på morgenmad eller som snack i blanding med lidt mandler og nødder http://louisebruun.dk/products/golden-berries.

Vitalise fra Pukka - spar 50 % (bedst før februar 2016) brug det som et sundheds boost, fx hvis du har haft en periode, hvor du ikke har fået nok grønt? Vitalise består af 22 ingredienser (3 frugter, 4 grøntsager, 6 urter, krydderier, 3 slags tang, 2 friskvands planter, 2 slags græs (hvedegræs og byggræs) og blomster pollen http://louisebruun.dk/products/vitalise.

Surkål økologisk, biodynamisk og meganemt! Og så garanterer jeg dig for, at hele din tarmflora og din fordøjelse, vil elske de gavnlige mælkesyrebakterier, som du får fra surkål. Her får du en hurtig og lækker opskrift på et tilbehør i form af surkål med toppings http://louisebruun.dk/blogs/news/89684166-har-du-smagt-surkal og http://louisebruun.dk/products/sauerkraut-surkal.