Nye varer i shoppen
Nyder min comfy muffi-dragt og fleece sokker fra Karmameju. Bruger kun glasflasker for at undgå skadelige stoffer i plastik. Skål!
Nye varer i shoppen - Louise Bruun

Sidder lige og hygger mig i denne ypperlige bamse-bløde-muffi-dragt fra Karmameju som jeg har fået på hylderne. Den er jo perfekt til mørke og kolde dage. Jeg har også fået de her fine cozy fleece sokker med ruskindssåler, så de fungerer som sutsko - optur! Jeg elsker dem allerede!

Derudover har jeg er stor kærlighed til glas - jeg drikker kun af glas og aldrig af plastic. Mange af de plastic flasker som vi drikker af, afgiver hormonlignende stoffer til vandet og havner inde i dig. Det påvirker dit system og din krop.

Jeg har fået lavet de lækreste glas-flasker med mit fine logo på, og som du kan have med over alt. De er et stærke og mine børn bruger dem også.

Skål!