Louises Kasser
I min webshop finder du kuraterede kasser med mine yndlingsprodukter til leverstyrkelse og hormonbalance, inklusive vejledning. Styrk din krop!
Louises Kasser - Louise Bruun

I min webshop har jeg besluttet at lave kasser, hvor jeg kombinerer mine yndlingsprodukter, som stiler mod at forebygge, stimulerer eller afhjælpe en tilstand.

Som en hjælp til dig, hvis du nu fx har problemer med fordøjelsen, eller med hormonerne, med leveren eller at du bare ville have ekstra godt til hele kroppen.

Her har jeg vist "Lever-kassen" som er fyldt med produkter, der stimulerer leverens funktion. Det kan være godt under stress, hvis du sover dårligt eller som alment styrkende!

Til alle kasserne har jeg lavet en vejledning i hvordan du bruger produkterne.

FX:

Aronia saft er en meget mørk og kraftig saft, som er smækfyldt med vitaminer - især antioxidanter, som gør dig stærk og sund. Jeg drikker den med lidt vand, som en styrkende drik.

Salvie fra de Græske bjerge, er for vild. Salvie er udødelighedens urt og er meget bitter og leverstyrkende! Fantastisk som the.

Marietidselfrø indeholder det aktive stof siliverin, som er anerkendt leverstyrkende. Jeg lægger kernerne i blød natten over og kommer dem derefter i kogende vand og lader dem trække i ca 20 min. Drik som dejlig the.

God fornøjelse!