Louise Bruuns Akademi præsenterer: Danmarks eneste Yogaterapeutiske uddannelse
Introducerer terapeutisk uddannelse om selvhelbredende menneske med fokus på organyoga og intelligent bevægelse. Uddannelsen starter til efteråret. Info-møde 5. april i Klampenborg, info-tour i Aalborg, Århus og Odense 5-6/5.

Jeg har glædet mig så meget til at introducere min terapeutiske uddannelse om det selvhelbredende menneske – en uddannelse, hvor organyoga og intelligent bevægelse er i fokus. Grunduddannelsen til Organyogaterapeut starter op på mit akademi til efteråret!

De af jer, der kender mig ved, at jeg stort set altid tager udgangspunkt i forskellige tilstande som stress, hormoner fordøjelse og energi – og det gør sig både gældende i mit arbejde som ernæringsterapeut med private klienter og deltagere på mine Health & Yoga Retreats. I de sidste mange år har jeg også brugt yogaen som et helt fantastisk redskab til sammen med ernæringsterapien at kunne helbrede og styrke kroppen. 

Den korte præsentation af uddannelsen er, at den tager udgangspunkt i organhjulet og hvordan du via intelligent mad og bevægelse samt arbejdet med alle organer kan opnå et stærkt helbred både i forhold til fysisk og psykisk balance. Med uddannelsen som Organyogaterapeut ønsker vi at give budskabet videre omkring vigtigheden af intelligent mad og bevægelse.

Når jeg skriver vi, er det fordi, at jeg har skabt fundamentet til uddannelsen i samarbejde med Karen Deleuran, som jeg mødte i 2013, da vi tog vores yoga-uddannelse på den samme skole. På basis af vores årelange erfaring og holistiske tilgang har vi skabt en velfunderet teoretisk og praktisk uddannelse baseret på opdateret og ny viden indenfor bevægelse og sundhed, så det passer til en nutidig livstil.  Foruden os vil undervisningsteamet bestå af et hold af gæsteundervisere, som tilfører en nuanceret viden.

Grunduddannelsen til Organyogaterapeut starter ultimo september, løber over 9 moduler (120 timer) og slutter i maj måned 2018. Rammerne for uddannelsen på Stokkerup er mildt sagt idylliske med udsigt over Øresund og med Dyrehaven i baggrunden.

Vi afholder infomøde i Klampenborg den 5. april fra kl. 19-20.30. Det vil også være muligt at følge infomødet online (det er faktisk også muligt at tage uddannelsen online).

Info-tour til vi 3 af Moshi Moshi Mind’s butikker, hvor du kan komme forbi til en snak og få besvaret dine spørgsmål. Mød os i Aalborg den 5/5 og i Århus og Odense den 6/5 (tidspunkter følger).

Du finder en beskrivelse af uddannelsen her.