Køkken kaos og kål
Jeg arbejder på små bøger med 33 opskrifter, alle baseret på lækre ingredienser fra min webshop. Fotosessionen med Betina Hastoft er netop afsluttet.
Køkken kaos og kål - Louise Bruun

Jeg har sat mig for at lave nogle små bøger, som er mine helt egne, og som jeg selv laver og udgiver bare til jer.

De er færdige snart og jeg har brugt de sidste to dage på at tage billeder sammen med fotograf Betina Hastoft, som er så dygtig, min PA Sanne, som er uundværlig og min praktikant Lena, som suger til sig!

Jeg har produceret 33 mega lækre opskrifter udelukkende med de vildeste grøntsager, kål, rødder, krydderurter, citrus, eddiker, fantastiske krydderier, olier, nødder, frø og kerner - jeg besluttede mig for at bruge alt det jeg har i min webshop, så I alle har muligheden for at bruge de samme fantastiske ingredienser!

Glæder mig til at vise jer resultatet!