Intelligent mad og bevægelse i ny form
Med 7 bøger bag mig, herunder "Fri af stress med yoga", har jeg nu 3 nye bøger om antiinflammation, fokuseret på fordøjelse, søvn og hormoner.

Jeg har gennem det sidste år, gjort mig umage med at fokusere. Fokusere på det jeg er god til, og ikke følge alle mine ellers brillante ideer.

Jeg har fokuseret på mine fantastiske Health & Yoga Retreats i ødegården og i udlandet, hvor jeg kombinerer intelligent bevægelse i form af yoga og vandring og den lækre intelligente mad med urter og grønt.

Jeg elsker tanken om, at mad og bevægelse kan helbrede, styrke og forebygge sygdomme og har skrevet 7 bøger om netop det. Min nyeste "Fri af stress med yoga" udkom i onsdags og jeg elsker den!

Men tænk sig... Jeg har også lavet 3 små bøger med antiinflammation som omdrejningspunkt. De har hver deres emne og udgangspunkt. En lille bog til fordøjelsen, en lille bog til søvn og en lille bog til hormonerne.

De er meget smukke og alle billederne er skudt af Betina Hastoft. De er sprængfyldt med opskrifter udelukkende baseret på grønt i alle regnbuens farver, krydderurter, lette proteiner, koldpressede olier, nødder, frø og kerner.

Hver lille bog indeholder en oplysende tekst om emnet og ca. 11 opskrifter, både til morgenmad, frokost og aftensmad.

De koster kun 65 kr. pr. stk. og du kan få dem her i min webshop!

Antiinflammatoriske opskrifter til den gode fordøjelse

http://louisebruun.dk/products/antiinflammatoriske-opskrifter-til-den-gode-fordojelse?variant=16267781638

Antiinflammatoriske opskrifter til hormoner i balance

http://louisebruun.dk/products/antiinflammatoriske-opskrifter-til-hormoner-i-balance?variant=16268435398

Antiinflammatoriske opskrifter til den dybe søvn

http://louisebruun.dk/products/antiinflammatoriske-opskrifter-til-den-dybe-sovn?variant=16268647814