I eksklusivt samarbejde med FEMINA præsenteres
Samarbejd med FEMINA: 4 tema-weekender fra sukker-detox til digital detox. Få Lykkemad, yoga og skovvandringer. Pris: 3.200 kr. inkl. bog. Info: louisebruun.dk
I eksklusivt samarbejde med FEMINA præsenteres - Louise Bruun

I eksklusivt samarbejde med FEMINA har jeg fornøjelsen af at invitere dig med på 4 forskellige weekender – alle med hver deres tema:

FARVEL SUKKER-DETOX! Uge 45 11-13/11 2016
Den suverænt bedste måde at ændre kurs på er ved at tage en weekend væk fra det hele, hvor du kan fokusere på dig selv og dine behov. Din krop renses for sukkertrangen på en sund måde i fred or ro i løbet af weekenden.

 

STRESS AF OG FÅ DINE HORMONER I BALANCE Uge 12 24-26/3 2017
Denne weekend har fokus på alle former for gener på grund af koks i hormonerne, og du kan kickstarte en sundere og mere afbalanceret krop på tre dage. Få styr på din hormonelle ubalance, hvad enten årsagen er stress, dårlig søvn eller andre faktorer.

 

TRE DAGES FASTEKUR Uge 18 5-7/5 2017
En rigtig skøn weekend, hvor du kan nulstille systemet og give kroppen en indre forårsrengøring. Vi faster delvis i tre dage (spiser ikke efter kl. 15.00). Du vil blive overrasket over, hvor lidt sulten du føler dig, i takt med at kiloene rasler af.

 

RO I SINDET - DIGITAL DETOX Uge 24 16-18/6 2017
Glæd dig til en weekend, hvor du vil opleve, at du får helt ny energi og bliver bedre til at styre dit digitale forbrug. Vi slukker telefonerne i 3 dage finder tilbage til glæden ved ikke at være på døgnet rundt.


Med i prisen på 3.200 kr. følger et signeret eksemplar af min elskede bog ”Lykkemad” samt den seneste udgave af FEMINA (udleveres på retreatet).


På alle Health & Yoga Retreats får du naturligvis masser af intelligent mad og bevægelse i form af Lykkemad og yoga samt vandreture i de svenske skove.


Mit Health & Yoga Retreat-team uddannet på mit eget akademi glæder sig til at byde dig velkommen på Health & Yoga Retreat i de svenske skove i 2016 eller 2017!


Læs meget mere om de 4 temaer og find ”din weekend” her:

http://louisebruun.dk/pages/health-yoga-retreat-sverige

http://louisebruun.dk/pages/health-yoga-retreats

 

Tilmelding og spørgsmål på sanne@louisebruun.dk.