Håber I fik en god fordøjelse!
Fokus på fordøjelsen er essentielt for mig! Forhåbentlig fik I indsigt i transit-tider, oppustethed og den rette mad og yoga. Alle mine bøger fokuserer på at booste fordøjelsen.

Jeg håber I kunne lide mit lille tema om fordøjelsen. Håber I fik styr på transit-tider, jeres oppustede mave, sove-tider og på alt den dejlige mad og yoga.

I samtlige af mine bøger, tager jeg udgangspunkt i den gode fordøjelse og laver kun mad, der stimulerer og styrker! Så hvis du har brug for mere hjælp er "Lykkemad" og "Få en lykkelig krop på 28 dage", "Super 5;2" og de andre af mine bøger virkelig gode og tager fat om din fordøjelse! Og selvfølgelig har min smukke yoga-bog, som udkommer på onsdag, også fokus på fordøjelsen.

Mit næste tema vil handle om hormoner! Og kommer lige pludseligt:-)

PSSST: I dag er det sidste chance for at få 10 % på min "Fordøjelses-kasse" og de følgende produkter, du køber i min fordøjelses-webshop! Husk rabatkoden: fordøjelse