Fordøjelsen er vores anden hjerne
Fordøjelsen er vital for vores sundhed. I 10 år har jeg udforsket dens rolle. Næste uge dykker vi dybere ned her på bloggen, plus 10% rabat i min webshop!

Der bliver skrevet meget om fordøjelsen og vores tarmsystem, hvilket er fantastisk! Jeg har beskæftiget mig med fordøjelsen i de sidste 10 år.

Jeg tager altid udgangspunkt i fordøjelsen, når jeg arbejder med mennesker i min praksis, på mine Health & Yoga Retreats, og selvfølgelig også på min uddannelse.

På modul 2 på uddannelsen, som lå i denne weekend handlede begge dage om fordøjelsen, inflammationer og om kropsbevidsthed. Emner der er sindssygt vigtige for forståelsen af, hvordan vi støtter, styrker og stimulere vores helbred.

Hvis fordøjelsen ikke fungerer optimalt, vil du ikke optage den næring, der skaber balance mellem krop og sind.

Fra på mandag vil jeg have et tema omkring fordøjelsen her på bloggen omkring den gode fordøjelse, den dårligt fungerende fordøjelse og hvordan du kan styrke, stimulere og helbrede helt naturligt og skånsomt.

I hele næste uge vil der være 10 % på min "Fordøjelses-kasse" og de følgende produkter du køber i min fordøjelses-webshop!

Glæder mig til at give videre!