Er du nede og trænger til et boost?
Tilføj "Elderberry sirup" fra Pukka for smag og sundhed. Suppler med tilskud fra Purepharma og nyd urtethe med honning fra Grækenland.

Der er mange syge i øjeblikket og min søn har været syg med feber og hoste (ligesom alle de andre) I de perioder, hvor immunforsvaret er udsat og hvor du samtidig er udsat for kulde og ikke særlig meget lys, kan det være rigtig dejligt at tilføre kroppen noget styrke.

Jeg er selv i en periode, hvor jeg har brug for lidt mere, og jeg bliver ofte spurgt til hvilke kosttilskud jeg bruger og anbefaler.

I min webshop sælger jeg udelukkende varer, som jeg selv elsker og selv bruger, og alt det jeg nævner, vil du kunne få i min webshop.

I den sidste uge har jeg givet min søn på 13 år "wheatgrass" fra Pukka - det smager altså virkelig dårligt og han hader, når jeg finder på den slags...men jeg fandt på at blande det med frisklavet appelsinjuice (du kan sagtens bare købe den). Jeg blandede til ham og mig i en flaske 3 spsk wheatgrass med ca 2 dl appelsinjuice og det smagte faktisk godt...jeg lyver ikke! Og det har jeg fået i ham 2 gange om dagen og også til mig selv - i løbet af ret kort tid fik han det bedre og hans (og min) afføring er blevet helt grøn og flot! 

Jeg tænker det er et fantastisk tilskud af antioxidanter, der netop slår bakterier og sygdom ned og den virker også på fordøjelsen!

Derudover har vi spist "Elderberry sirup" fra Pukka, som smager af barndom. Min mor lavede altid hyldebærsaft, som vi kun måtte få, når vi var syge og det smagte helt fantastisk - og det gør den sirup også. Vi har spist den morgenmaden og har givet et intenst bær-agtigt smag til morgenmaden. Den indeholder også ingefær og timian og virker varmende og styrkende på hele organismen.

Vi har spist vores tilskud fra Purepharma, som bare er så gode. Lige det vi mangler til humør, energi, hormoner og helbred - meget antiinflammatorisk!

Derudover bliver der drukket masser af urtethe med verdens lækreste honning fra Grækenland - magen til intens sødme og varme skal du lede længe efter. Vi kommer til at spise den med ske...mmmm...så lækker og fin og naturlig!

Når det skal gå vildt for sig laver jeg min "Golden milk", som virker så vildt på hele mit system, især min fordøjelse elsker den drik! Tjek andet blog-indlæg for opskrift!

Håber du kan bruge det i denne kolde og mørke tid!

 Her har du alle lækkerierne!