Endnu en julefrokost
Til julefrokosten medbringer jeg en hvidkålssalat med persille, granatæble, pecannødder, og "guldklumper" af mandler, chokolade og blomster. Festligt og (lidt) sundt!

Idag skal jeg til mine forældres julefrokost med hele familien...åhhh Gud og endnu et ædegilde. Min mor er heldigvis fantastisk til at lave mad, og laver alt fra bunden af de ypperligste råvarer.

Jeg blev bedt om at have en salat med, og har lavet den af hvidkål, bredbladet persille, granatæbler og pecannødder og en marinade af olivenolie og biodynamisk æbleeddike. Den er smuk og fyldt med surt, sødt, salt og bittert - alle sanser bliver stimuleret!

Jeg har besluttet mig for også at lave nogle "guldklumper" af mandler, valnødder, appelsinskal, kokosolie, hørfrø, dadler og derefter dyppet i chokolade og kakaosmør og og og lidt af mine smukke "vildblomster fra Provence"...smukt, enkelt og bare lidt sundt...pyhaaaa.

Godt det snart er januar :-))