En ny begyndelse
Efter en festlig december, er januar tid til nulstilling. Vågn op til yoga, urte-boosts og saunagus i Wellcome Spa fra 18/1-22/1. Få energi, balance og en glad mave.

Jeg elsker virkelig nytår og fornemmelsen af at skulle starte på en frisk. December har budt på mange lækkerier, fester og gang i den. Januar byder på en nulstilling og den nye begyndelse. Jeg har lyst til at være mindre mæt hele tiden, sove lidt mere, spise mindre sødt og drikke mindre alkohol - tænker I kender følelsen?

Min ultimative nye begyndelse starter 18/1-22/1 i Wellcome Spa, hvor jeg har lavet et yoga detox forløb, som starter hver morgen kl. 6.30-8.00. Tænk dig at vågne naturligt tidligt om morgenen, hvor du skal lave 30 min. vidunderlig yoga efterfulgt af mine urte-boosts og udrensende saunagus med æteriske olier, der alt sammen støtter om alle vitale organers funktion. Du vil blive guidet og inspireret til hvordan du nemt og naturligt kan få mere energi, mere lethed, mere ro, bedre fordøjelse, mere balance og ikke mindst en fladere og gladere mave.

Der er stadig få pladser tilbage og du kan melde til hos sanne@louisebruun.dk