En laber bid
RAWBITE barer er nu i min webshop! Økologiske, glutenfri & lækre. Perfekt til travle dage eller som snack. Mange smagsvarianter - prøv dem alle!

Jeg har lige været ude hos mine fine venner "RAWBITE" drengene og hente Rawbites til min webshop. Det har jeg egentlig ville længe, fordi jeg synes de smager vildt godt og fordi jeg har brugt dem på mine forløb, på mine "Health & Yoga Retreats" og nu vil jeg da også sælge dem i min shop.

De er perfekte som et lille måltid, og er lavet af de ypperligste råvarer, og jeg bruger dem selv til forskellige situationer. Mine børn kan lide dem og jeg kan godt lide at give dem en med i skole eller til sport. De er glutenfri og økologiske!

Jeg har mine yndlinge, men har besluttet mig for at tage dem alle hjem, og smage mig igennem dem allesammen.

Jeg fik lige et virkelig godt tip af en lille pige, som elskede at skære den brune (choco) ud i skiver og komme på godt rugbrød med lidt smør under - frækt! Det skal jeg prøve!

Jeg bruger dem også som et meget let aftensmåltid, fx hvis jeg er på farten og ikke har lyst til for meget i min mave.

Jeg sælger dem selvfølgelig enkeltvis, men du har også muligheden for bland selv...så du kan blande en kasse med forskellige variationer, og derved spare lidt - SMART :-) Sådan lidt "bland-selv"-agtigt.

 Nu har jeg smagt dem allesammen...mums!

Den lyserøde er med mere protein og mætter ret godt.

Den lysegrønne er med lime og er lidt lækker, frisk og syrlig

Den orange er med cashews og lidt mere fed og rund.

Den hvide er med kokos og bare helt fræk og dessertagtig - sådan lidt sund kokosmakron.

Den brune er med kakao endnu mere fræk og laber - den der var god som dessert og på rugbrød (læs sund nutella)

Den turkise er med peanuts - dyp lige den i mørk chocolade og du har en Sneakers!

Den lilla er sød og frisk med bær og vanilie - smager virkelig godt!

Den røde er med æble og kanel og helt kage-agtig på den lidt krydrede og julede måde! MUMS!

Prøv dem og vælg din favorit - der er tilbud på bland selv kasse med 12 stk. lige nu (du får 2 stk. med gratis)! http://louisebruun.dk/products/raw-bite-tilbud-bland-selv?variant=18914939142.