Antiinflammatorisk movember og min antiinflammatoriske webshop
Hormonkassen hjælper med hormonbalance og overskud, Fordøjelseskassen adresserer fordøjelsesproblemer, mens den antiinflammatoriske kasse lindrer smerter og inflammation.
Antiinflammatorisk movember og min antiinflammatoriske webshop - Louise Bruun

Jeg vil slå et slag for mine ”kasser”

På min antiinflammatoriske webshop har jeg lavet forskellige kasser, som udelukkende indeholder produkter, der bygger dig op, gør dig stærkere og gladere. De tager udgangspunkt i tilstande, som vi alle stifter bekendtskab med i vores liv. Det kunne være stress, hormoner, søvn og det kunne være ønsket om en antiinflammatorisk livsstil eller lykkemad.

Alle ”kasser” indeholder en inspirerende guide til produkterne, hvad de kan og hvad de kan bruges til. Alt fra urter, krydderier, ypperlig chokolade til bivoks og shampoo.

Hormonkassen indeholder urter, olier osv som alle er med til at skabe balance i hormonerne og give dig et større overskud.

Fordøjelseskassen er til dig, der har udfordringer med fordøjelsen, fx luft i maven, ondt i maven, uregelmæssig afføring eller andet.

Den antiinflammatoriske kasse (nordisk og eksotisk) er fyldt med ting der gør det lækkert og nemt at leve antiinflammatorisk, hvis du fx døjer med ømhed og smerte i led og muskler, gigt, astma, hælespore eller andre inflammationer.

Lykke-kassen (luksus og basis) er bare ren og skær lækker luksus og en super kasse som kan det hele – husk på: jo flere ”hele” uforarbejdede madvarer du spiser, jo mere helt et menneske bliver du!

Derudover er ALLE mine bøger på webshoppen, som indeholder smukke, inspirerende, smagfulde, sanselige opskrifter og inspiration til en antiinflammatorisk livsstil!