7. december og opskrift på varmende saft eller the med hele krydderier
Dyrk krydderiers magi! Kanel stabiliserer blodsukker, stjerne anis og kardemomme styrker fordøjelsen. Opvarm din yndlingssaft med disse og nyd en sund vinterdrik!
7. december og opskrift på varmende saft eller the med hele krydderier - Louise Bruun

Så blev det mandag og hvem kan ikke bruge et glas varmede saft eller the?

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker krydderier i min the og i min mad, og jeg bruger dem hver dag. Hele min webshop er fyldt med både de mest fantastiske blandinger og som hele krydderier. elsker tanken om alt det de kan i forhold til mit helbred!

Og jeg sparer ikke på dem :-)

De hele krydderier, som jeg bruger i opskriften er gode for dig, fordi: Kanel virker blodsukkerregulerende, stjerne anis og kardemomme er gode til fordøjelsen. Kardemomme har desuden en styrkende effekt på dit immunforsvar. ”Rigtige” kardemomme kapsler er grønne – du skal ikke bruge de brune, for har ikke nær så god smag og sundhedsfremmende egenskaber eller effekter.

Du kan både bruge krydderierne til en saft, som du varmer forsigtigt op (må ikke koge) eller som en the, hvor du bare hælder kogende vand over.

Er du til en super nem løsning, kan du vælge ”Stjerneklart”, som fås i min webshop. Krydderi-blandingen er også fantastisk til bagværk, fx pebernødder og 1001 nats appelsinkage (opskrifterne ligger på min blog). De sure safter fra Søbogaard, som jeg er så vild med kan sagtens bruges opvarmede, evt. med lidt timian honning fra Rhyton.