5. december og konkurrencetid
Deltag i min Jule-kalender konkurrence! Vind min nye yoga-bog. Følg Instagram, like Facebook, og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Så blev det 5. december og tid til den første konkurrence i min Jule-kalender. Vil du være den første til at få fingrene i et signeret eksemplar af min kommende yoga-bog (lander på hylderne i februar 2016), så skal du:

  • Følge min Instagram-konto

  • Synes godt om min Facebook-side

  • Tilmelde dig mit nyhedsbrev på min website

Fortvivl ikke, hvis du allerede følger mig eller modtager mit nyhedsbrev – jeg trækker lod på mandag blandt alle subscribers og kontakter den heldige vinder direkte.

Ha’ en fantastisk weekend!

Du skal ikke snydes for yndlings-strækket af din psoas-muskel.

I den taoistiske tradition optræder psoas som sjælens muskel og omringer vores kæmpe centrale energicenter.

Psoas musklen er en af vores allerdybest liggende muskler og hvis du forestiller dig kroppen som et løg, du kan skrælle af lag for lag, ville det sidste lag være psoas musklen.

Psoas er den eneste muskel, som forbinder rygsøjlen med vores ben. Den betegnes både som vores dybeste mavemuskel og som en hoftebøjer, da den udspringer ud fra begge sider af rygsøjlen.

Psoas bliver påvirket af stress, for meget stillesiddende arbejde og en kort og usmidig psoas kan forårsage rygsmerter, fordøjelses-problemer og påvirker alle dine vitale organer.

Pas på din krop!

Du kan læse meget mere i min kommende yoga bog fra Gyldendal, som kommer til at hedde "Fri af stress med yoga" og som tidligere nævnt udkommer i februar måned.