14 dage til 1. søndag i advent
Adventskalendere bringer glæde og forventningens magi! Selvom det er længe siden jeg sidst modtog en, besluttede jeg at forkæle mig selv i år.
14 dage til 1. søndag i advent - Louise Bruun

Ærlig talt; findes der noget dejligere end en adventskalender?

Det er godt nok lang tid siden, at jeg selv har fået en… Men i år er jeg i den lykkelige situation, at jeg helt selv vil bestemme, hvad der skal i min adventskalender. Bare lidt luksus til hver søndag i julemåneden: Med den lækreste stemning direkte fra de græske bjerge, min nye yndlings beauty-ting (børsten fra KARMAMEJU, som giver min hud den vildeste glød), Fibre Plus som jeg bruger på min morgenmad, fyldt med dejlige krydderier og fibre til maven og endelig mandel- og æterisk lavendelolie til at smøre dig selv - eller en du elsker - med!

Med kalenderen følger en lille guide samt opskrifter til, hvordan den heldige modtager (eller du selv) kan bruge de lækre kalendergaver.

Se mere og køb min adventskalender her http://louisebruun.dk/products/advents-kalender.