11. december og konkurrencetid
Gør klar til konkurrence! Vind Clean Greens, et skud af sundhed med klorofyl. Giv mig dit bedste helsetrick i kommentarerne!

Så er det blevet konkurrencetid igen og denne gang udlodder jeg et af mine favorit "helsetrick", nemlig Clean Greens, som er en vild grøn sag i form af et pulver baseret på spirer, kål, brændenælde, urter og meget mere. Det er et tilskud af klorofyl, som er den grønne farve og som virker som en kæmpe antioxidant. Du skal bruge Clean Greens, fordi det holder dig sund og stærk. Som et shot med vand og masser af citron, da smagen er lidt flad (men igen, som jeg har sagt det så mange gange før; alt hverken kan eller skal smage af flæskesteg og Marabou).

Hvis du skal vinde dagens præmie, så giv mig dit bedste helsetrick i Facebook- eller Instagram-tråden!

Jeg finder det bedste helsetrick på søndag og giver den heldige vinder direkte besked.

Men I skal ikke snydes for en dejlig, smuk og effektiv yogaøvelse.

ldag tænker jeg det er dejligt at starte morgenen med "ploven", som er så dejligt efter at have ligget i en eller anden fastlåst stilling hele natten. Den strækker og bøjer og smidiggør hele rygsøjlen. Og masserer de indre organer, stimulerer fordøjelsen og afhjælper forstoppelse. Stimulerer blodtilførslen til væv og indre organer.

Fyr den af i aften!